Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
vybírám si novou věcičku kterou budu nosit stále u sebe, ale nemužu se rozhodnout kterou znich (cena nehraje roli). Měl jsem Nokii 9300i ktera je hodně podobna E90 ale již odešla....
Htc i nokia ma sve plusy a minusy ktere mi vadí, celkově jsou teměř podobně vybaveny, wifi, gps,fotoaparat,dobry displej atd..
HTC
+dotykový velky displej, celkove menší,trošku lehčí
-nemam zkušenosti z dot.displejem a systemem Windows mobile
Nokia
+v minulosti jsem měl podobnou verzy nokie, jsem zvyklí na Symbian
-vetší a težší, pomalejší procesor
Tak budu rád zda mi napíšete nějaké zkušenosti a postředy klady a zápory jednotlivým přístrojů děkuji.
PS: nechci technicke parametry jednotlivých přístrojů ty si mužu lehce najít..., chci něco z vlastních zkušeností
Pokud jde o Symbian vs. Win mobile, nejspíš bych se rozhodl pro Win mobile. Oboje jsem měl a Win mobile se mi zdál, že má mnohem rychlejší odezvu. Přímo s HTC mám nejlepší zkušenosti takže můžu vřele doporučit. Ovládání přes dotykový displej se po čase stane zábavou a pokud nemáte moc velké prsty, tak ani nevyužijete přiložený stylus
Osobně vlastním HTC Diamond2, HTC Touch Cruise a již "invalidní" Qtek 8310, takže jako HTCmaniak doporučím samozřejmě HTC.
Zkušenosti? U D2 mi občas pochybí absence ovládacího kolečka, které je na TC, jinak u všech maximální spokojenost, možnosti osobního přizpůsobení díky doinstalování potřebných aplikací vynikající. Dotykové displeje bez problémů, ochránná folie je samozřejmě nutnost, na TC mi vydržela více než rok, doporučuji si připlatit za kvalitní kousky, přeci jen výměna displeje se blíží 3000 (vlastní zkušenost :D, když jsem o něj nechtíc opřel klíče od auta, ale v tomto případě by žádná folie nepomohla... )
Využívání navigací super věc( osobně TomTom, iGo, GoogleMaps), s bluetooth, wifi či internetem jsem neobjevil problém.
díky stránkám nadšenců jde founek vypiplat opravdu k maximální spokojenosti, ale to půjde nejspíš i s Nokií, vůči které mám poněkud averzi.
Mno a taky Nokii má kde kdo, HTC přeci jen okolí zaujme
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.