Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
právě čekám na vyřízení reklamace (již třetí reklamace - avšak na poprvé vada nebyla uznána - prý byla špatně popsána) a pokud vím, zákonná lhůta na vyřízení je 30 dní. 32. den jsem napsal obchodu upomínku, že jsem nebyl informován o průběhu reklamace a že neprodleně požaduji vysvětlení. Tuto upomínku jsem psal před týdnem a nikdo se mi doposud neozval.
Co mohu ve své situaci dělat? Mohu nakráčet do prodejny a říct, že odstupuji od smlouvy? Co dělat, pokud mi nebudou chtít vyhovět (výmluvy)?
Nebyl jsi informován, ale ptal jsi se? Nakráčej, zkontroluj, že je opravdu opravené, převezmi a odkráčej. Pokud opravené nebude, požaduj odstoupení od smlouvy a vrácení peněz. Při špatném sluchu pracovníka v prodejně lehce připomeň, že tu existuje cosi jako ČOI a SOS. Pokud ani tohle jeho sluch nezlepší, tak se na zmíněné instituce obrať.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.