Nejste přihlášen/a.
dobry den schanim nejakou doborou chladici podlozku pod ntb abych mohl parmenit , nasel jsem tuto mall.cz/...
chci se zeptat jestli mi bude stacit na hrani her a jestli mi to schladi muj ntb , dopredu diky za info
dan
Dobrý den, je to velký ventilátor v ještě větším (asi převážně) plastu. Takže, bude to ofukovat NTB z jeho spodní strany vzduchem, který má stejnou teplotu, jako je v okolí NTB. Podle toho hodnocení na té stránce to funguje. Ovšem, při extrémních teplotách v okolí NTB bych tomu moc nevěřil. Také bude záležet na tom, jaký je HW v NTB (jeho výkon), resp. jeho zatížení (přehřívání) a používaný SW (jeho nároky na HW). Možná by stačilo vyčistit NTB uvnitř od prachu a podložka by nebyla ani potřeba (nebo nehrát náročnější hry, které HW výrazněji zatěžují). Zdravím!
Nevím ,hodně typů NTB neznám,ale pět různých,nimiž jsem přišel do styku (tři mám doma a další dva jsou kolegů),měli větrací otvory ze strany,kdežto "chladicí podložky mají větrák ze spodu,kde je u NTB rovná plasová deska či vana NTB,takže selským rozumem je to spíše placebo než funkční věc!Rozhnodně víc pomůže vyčistit vnitřek-prostě cestu chlazení pro procesor.Nejvíce se toto zanaší jeho provozem v "pelechu" na dece...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.