Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chladící podložka pod ntb

Od: dankoss* odpovědí: 2 změna:

dobry den schanim nejakou doborou chladici podlozku pod ntb abych mohl parmenit , nasel jsem tuto mall.cz/...

chci se zeptat jestli mi bude stacit na hrani her a jestli mi to schladi muj ntb , dopredu diky za info

dan :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to velký ventilátor v ještě větším (asi převážně) plastu. Takže, bude to ofukovat NTB z jeho spodní strany vzduchem, který má stejnou teplotu, jako je v okolí NTB. Podle toho hodnocení na té stránce to funguje. Ovšem, při extrémních teplotách v okolí NTB bych tomu moc nevěřil. Také bude záležet na tom, jaký je HW v NTB (jeho výkon), resp. jeho zatížení (přehřívání) a používaný SW (jeho nároky na HW). Možná by stačilo vyčistit NTB uvnitř od prachu a podložka by nebyla ani potřeba (nebo nehrát náročnější hry, které HW výrazněji zatěžují). Zdravím!

hodnocení

0x

Nevím ,hodně typů NTB neznám,ale pět různých,nimiž jsem přišel do styku (tři mám doma a další dva jsou kolegů),měli větrací otvory ze strany,kdežto "chladicí podložky mají větrák ze spodu,kde je u NTB rovná plasová deska či vana NTB,takže selským rozumem je to spíše placebo než funkční věc!Rozhnodně víc pomůže vyčistit vnitřek-prostě cestu chlazení pro procesor.Nejvíce se toto zanaší jeho provozem v "pelechu" na dece...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]