Nejste přihlášen/a.
Mám starší TV připojenou na satelitní přijímač, který na kartu CRYPTOWORK neumí zpracovat programy vysílané v HD. Nyní jsem musel vyměnit kartu SKYLINK v rámci akce M7 za kartu IRDETO, která ovšem není kompatibilní s mým přijímačem. Hodlám tedy zakoupit nový přijímač GoSAT GS7010 HDi, avšak ten už nemá konektor SCART, má nějaké cinche a výstup HDMI. Potřebuji poradit, jak zapojím ten nový přijímač do TV. Budou mi hrát i programy vysílané v HD kvalitě, když využiji na přijímači cinche a na TV SCART (mám takový kabel) a TV není FULL HD?
Jak jsem se díval nepůjde ke starší tv připojit. Požadované výstupy nemá. Tento si kupte, nebo jiný. : omko.cz/... Ale upřimně i nová tv by se šikla k tomu. Hlavně pro HD programy. Jinak na staré tv se scartem půjdou.
Tak analog výstup A/V má.
Tak jsme to zkoušeli připojit k TV Toshiba, která má vzadu spoustu cinchů, ale stále to hlásilo, že není žádný signál na AV, Tak jsme to vzdali a zajeli koupit kabel HDMI, po jehož zapojení se už signál objevil a satelitní programy už šly naladit, Stále ale nevíme, kde byla chyba.
No, pokud si dobře pamatuju, tak jsem kdysi musel satelit přepnout na klasickej formát, tedy žádný HD. Bylo mě vysvětleno, že SCART neumí více než 720x576 a když satelit na svém výstupu má vyšší rozlišení, musí být HDMI kabel.
Jenže když se nám po zapnutí přijímače a jeho spojení s TV pomocí toho kabelu s cinchi neobjevilo ani základní MENU, tak jsme nemohli nic nastavit. Výstup SCART tento přijímač GoSAT 1070 nemá.
Však to se mě taky nic neobjevilo. Na ovladači je tlačítko resolution, či tak nějak, nemám to ted u sebe a tím se přepíná pouze nastavení výstupu. Ani na třetí zmáčknutí se obraz objevil. Jestli SCART a nebo cinch je jedno.
A zkoušel jsi už přehrát nějaký AVI soubor z flešky? Podporuje to hlavní kodeky? Nebo to umí přehrávat jen soubory nahrané z TV ve formátu XT3?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.