Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, koupila jsem si nový, celkem dost drahý mobil a bojím se, aby se mi na něm nerozbil displej, když by mi náhodou spadl mobil na zem. Zachární skutečně tvrzené sklo displej mobilu před rozbitím při pádu, nebo je lepší koupit si takové to pouzdro/kryt na mobil ala peněženka? Předem děkuji za odpověď! M.
Určitě ochranné sklo telefonu při pádu pomůže. Pokud spadne diplejem dolů a je tam třeba kamínek, tak se většinou nic nestane max. praskne pouze ono krycí ochranné sklo a absorbuje energii nárazu. Pokud spadne na hranu dipsleje, tak se většinou nedá nic dělat a displej stejně praskne. Já sám sklo používám a troufnu si do něj rýpnou klidně i nožem nebo klíči a nic se mu nestane - bohužel je potřeba mít značkové sklo, levnější skla většinou moc kvalitní nejsou.
Takže můžu ochranné krycí sklo doporučit!
Tady demonstrativní video, co všechno sklo vydrží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.