Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvrzené sklo na mobil - zachární displej?

Od: mariep odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, koupila jsem si nový, celkem dost drahý mobil a bojím se, aby se mi na něm nerozbil displej, když by mi náhodou spadl mobil na zem. Zachární skutečně tvrzené sklo displej mobilu před rozbitím při pádu, nebo je lepší koupit si takové to pouzdro/kryt na mobil ala peněženka? Předem děkuji za odpověď! :) M.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mariep
hodnocení

Pardon, odkazy nefungují, tak tady alespoň názvy: 1. HP Pavilion x360 13 (13-u003nc) 2. Dell Inspiron 13z (7359) Touch 3. Lenovo YOGA 700-14ISK

hodnocení

0x

Určitě ochranné sklo telefonu při pádu pomůže. Pokud spadne diplejem dolů a je tam třeba kamínek, tak se většinou nic nestane max. praskne pouze ono krycí ochranné sklo a absorbuje energii nárazu. Pokud spadne na hranu dipsleje, tak se většinou nedá nic dělat a displej stejně praskne. Já sám sklo používám a troufnu si do něj rýpnou klidně i nožem nebo klíči a nic se mu nestane - bohužel je potřeba mít značkové sklo, levnější skla většinou moc kvalitní nejsou.

Takže můžu ochranné krycí sklo doporučit!

Tady demonstrativní video, co všechno sklo vydrží :)

joudic*
hodnocení

0x
Ja mel Motorolu s gorilla sklem a nosil jsem ho normalne v kapse se svazkem klicu atd, a vse ok ani skrabnuti..jinak telefon mi snad v zivote nespadl :)

hodnocení

0x
Z všemožných obalů se mi nejlépe osvědčil ten silikonový zadek+boky. Vystupuje i kousek nad displej, takže se dá mobil položit sklem dolů na stůl. Toto mám v zastrčené v pouzdru-obyč kapsovém (ponožce).Mobil mi během 2 let párkrát spadl jen v tom silikonu. Vypadá, jako by byl včera koupený... Pokud někdo nosí mobil s klíči, tak je to jen hovado nevážící si věcí. Nechápu tedy význam těch skel a folií.

hodnocení

0x
Ja mam silikonovy obal , ktery aspon trochu zmekci pad a pak sklo na displeji.
Nejvetsi sranda je to , ze kazdy chce gorilla glass , kdy nejsou skrabance. Ale pri prvnim vetsim padu se sklo krasne znici ... neb gorilla glass je krehci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]