Nejste přihlášen/a.
Můžete mi poradit jaký operátor a v jakém tarifu má nejlevější cenu za 1 SMS? Cena volání mě nezajímá, telefon bude sloužit výhradně pro posílání a příjem SMS.
Raději nějaký tarif s měsíční fakturou, ale pokud by to bylo výrazně levnější v předpaceném tarifu tak to nevadí.
Pokud píšeš do Vodafone ,tak tarif odepiš je nej ... za 0,35 halířů respektivě za 0,41 Kč s dph do sítě Vodafone a do ostatních za 1,5 Kč bez dph. myslím, že tomuto může máloco konkurovat Pokdu i do jiných sítí, tak už stojí za promyšlení i nějaké balíčky, kde za jistý paušál je jisté množství SMS zdarma.
Mám tarif Odepiš a fakt je to nejlevnější co může být. 14 kč + srandovní sms. + 40 volných minut do sítě Vodafonu. Celá rodina máme tento tarif a průměrné měsíční vyúčtování se pohybuje kolem 80 kč a to jsem i zkecla těch 40minut.:D A také záleží na tom, ke kterému operátorovi patří více lidí se kterými si píšeš. Každý operátor to má jinak. Vodafon to má tak.
Pokud bychom se koukli na paušály, tak nejlevněji mám pocit vychází Vodafone. Vybrat si můžete z těchto tarifů - eshop.vodafone.cz/...
Ceny SMS u všech tarifů vycházejí prakticky stejně, maximálně o nějaký ten jeden halíř. Pokud jste student, vyberte si vlevo v menu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.