Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější tarif na SMS

Od: petr123* odpovědí: 3 změna:

Můžete mi poradit jaký operátor a v jakém tarifu má nejlevější cenu za 1 SMS? Cena volání mě nezajímá, telefon bude sloužit výhradně pro posílání a příjem SMS.

Raději nějaký tarif s měsíční fakturou, ale pokud by to bylo výrazně levnější v předpaceném tarifu tak to nevadí.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gomanek*
hodnocení

3x

Pokud píšeš do Vodafone ,tak tarif odepiš je nej ... za 0,35 halířů respektivě za 0,41 Kč s dph do sítě Vodafone a do ostatních za 1,5 Kč bez dph. myslím, že tomuto může máloco konkurovat :) Pokdu i do jiných sítí, tak už stojí za promyšlení i nějaké balíčky, kde za jistý paušál je jisté množství SMS zdarma.

Mám tarif Odepiš a fakt je to nejlevnější co může být. 14 kč + srandovní sms. + 40 volných minut do sítě Vodafonu. ;) Celá rodina máme tento tarif a průměrné měsíční vyúčtování se pohybuje kolem 80 kč a to jsem i zkecla těch 40minut.:D A také záleží na tom, ke kterému operátorovi patří více lidí se kterými si píšeš. Každý operátor to má jinak. Vodafon to má tak.

vojtahavel*
hodnocení

0x

Pokud bychom se koukli na paušály, tak nejlevněji mám pocit vychází Vodafone. Vybrat si můžete z těchto tarifů - eshop.vodafone.cz/...

Ceny SMS u všech tarifů vycházejí prakticky stejně, maximálně o nějaký ten jeden halíř. Pokud jste student, vyberte si vlevo v menu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]