Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám u PC monitor Samsung T24B300 s TV tunerem, TV je připojena pomocí kabelu a CA karty od UPC, dříve bylo všechno v pohodě, posledních pár týdnů ovšem blbne obraz u HD programů, ale jen u některých. Třeba všechny HD programy České televize jedou bez problémů, ale u HD ať už Novy nebo Primy přeskakuje obraz i zvuk (viz. video). Kabel jsem vyměnil, kanály znovu naladil, problém přetrvává. Dá se to nějak vyřešit? Na ty klasické se totiž nedá koukat, ta kvalita je strašná a na kostičky mě nebaví koukat. U televize v obýváku to nedělá. Proto řeším, jestli se to dá nějak spravit nebo mám rovnou někoho sprdnout v UPC díky
Aktuálně se řeší nějaký přechod satelitů či frekvencí - tento obraz mám poslední dva dny u svého satelitu. Když jsem řešil se servisem, mám si prý koupit nový přístroj pro HD, je zbytečné řešit starý satelit...
Prostě za inovace se musí platit, co je staré, nebude podporováno... - předpokládám nutnost dohledání nových frekvencí.
Ve vašem případě to může být problém grafické karty PC nebo modulu...
Přesně to stejne jak na vašem videu mi dělá poslední dobou televize "kostičkuje" a nikdy se to nestávalo.Příjem mám přes satelit,kartu Skylink mám přímo v televizi a televizi mám 2 roky,pokud to začne dělat tak jede dobře jen ČT24.Take nevím proč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.