Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbne obraz u některých HD programů

Od: majkls odpovědí: 11 změna:

Zdravím, mám u PC monitor Samsung T24B300 s TV tunerem, TV je připojena pomocí kabelu a CA karty od UPC, dříve bylo všechno v pohodě, posledních pár týdnů ovšem blbne obraz u HD programů, ale jen u některých. Třeba všechny HD programy České televize jedou bez problémů, ale u HD ať už Novy nebo Primy přeskakuje obraz i zvuk (viz. video). Kabel jsem vyměnil, kanály znovu naladil, problém přetrvává. Dá se to nějak vyřešit? Na ty klasické se totiž nedá koukat, ta kvalita je strašná a na kostičky mě nebaví koukat. U televize v obýváku to nedělá. Proto řeším, jestli se to dá nějak spravit nebo mám rovnou někoho sprdnout v UPC *smich* díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Kontaktoval bych UPC upc.cz/...

hodnocení

0x

Tohle je evidentně znamení špatného signálu. Teď záleží na tom, kde. Taky to může být vada v tuneru monitoru...

majkls
No zkusím tam zavolat, ta jejich podpora je šílená, vždycky se mě snažili odpálkovat větou "chyba je u vás, sbohem". Tak dneska se nedám :D

hodnocení

0x

Aktuálně se řeší nějaký přechod satelitů či frekvencí - tento obraz mám poslední dva dny u svého satelitu. Když jsem řešil se servisem, mám si prý koupit nový přístroj pro HD, je zbytečné řešit starý satelit...

Prostě za inovace se musí platit, co je staré, nebude podporováno... - předpokládám nutnost dohledání nových frekvencí.

doplněno 29.06.16 14:36:

Ve vašem případě to může být problém grafické karty PC nebo modulu...

majkls
No tak monitor mám 2 roky, CA modul něco přes rok, to mi nepřijde jako staré na výměnu, zvlášť když na té televizi v obýváku to jde a to je stará asi 9 let.
majkls
hodnocení

Grafická karta v PC s tím naštěstí nemá nic společného, modul by měl být pořád v záruce, tak zkusím reklamovat, jestli to teda půjde. Zavolám a uvidím co mi řeknou, pokud opět nebude problém u nich (jako vždy) tak to budu reklamovat.

majkls
hodnocení

Hmm, tak už nejde ani běžná nova*bum*

miji
hodnocení

0x

Přesně to stejne jak na vašem videu mi dělá poslední dobou televize "kostičkuje" a nikdy se to nestávalo.Příjem mám přes satelit,kartu Skylink mám přímo v televizi a televizi mám 2 roky,pokud to začne dělat tak jede dobře jen ČT24.Take nevím proč.

cinematic*

Určitě nebude na škodu, když překontrolujete nastavení paraboly.

majkls
hodnocení

Co že to? *sok*

Jo aha, to je asi na miji *smich*

miji

Děkují za radu,nastavení paraboly je pry ok...tož nevím,včera to zase kostičkovalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]