Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kombi sporák vyhazuje proudový chránič

Od: meridan odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám již 6 let kombi troubu MORA - vrch plyn / elektrická trouba. Včera se mi začala projevovat závada, když otočím kolečkem pro zapnutí (vedle termostatu) doleva, nebo doprava, vždy vyhodí fíčko. Zkoušel jsem odpojit žárovku, vymontovat těleso, vypojit žárovku i těleso a stále vyhazuje. Kabely nejsou nikde porušené. Ještě mi zbývá ventilátor. Nebo je to vícepolohový vypínač? Těleso zítra v práci zkusím proměřit multimetrem.

Kombi sporák vyhazuje proudový chránič

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To může být cokoliv ale jestli vám to vybaví FI i při poloze do leva (pouze žárovka) tak může být špatná i objímka.Ale bude to chtím měřit odpor všude a to vadaskou neuděláte.Možná i ten vypínač-bude to asi samá mastnota ta svede proud 15mA úplně v pohodě

rv*
hodnocení

0x
Typl bych si topné těleso, odpojoval jste spodní i horní?

fran56ris*
hodnocení

0x

Nezapomeň na čidlo termostatu,může být ve skratu.To,že má samostatný knoflík,nic neznamená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]