Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už 2x jsem obnovil mobil do továrního nastavení, ale ani tak mi nefunguje aplikace Google Play (Market). Při kliknutí na ikonu aplikace se zobrazí "Market nereaguje". Nevíte někdo co s tím? Mám Samsung galaxy S II. Potŕebuji nějak stáhnout whats up a jde to jedině přes Market. Za každou radu děkuji.
Jaký máte android? Včeral jsem dělal na jednom tabeltu z 3.2 přechod na 4. a místo nefunkčního marketu dal google play.
S tímto androidem by neměl být problém, pokud nemáte blokované nějaké funkce. Zvláště po továrním nastavení - resetu - je nutné nově registrovat samsung nebo se přihlásit pod starým přístupem, který jistě už nikdo nezná
Registrujte Samsung APP, pak vytvořte účet na google, pak skočte na googleplay
bohužel, ani ty rady z odkazů nepomohly.. pořád to píšte "Market se zastavila". Android mám verzi 4.0.3
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.