Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi google play

Od: gsgs odpovědí: 4 změna:

Zdravím, už 2x jsem obnovil mobil do továrního nastavení, ale ani tak mi nefunguje aplikace Google Play (Market). Při kliknutí na ikonu aplikace se zobrazí "Market nereaguje". Nevíte někdo co s tím? Mám Samsung galaxy S II. Potŕebuji nějak stáhnout whats up a jde to jedině přes Market. Za každou radu děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaký máte android? Včeral jsem dělal na jednom tabeltu z 3.2 přechod na 4. a místo nefunkčního marketu dal google play.

doplněno 25.06.16 18:28:

S tímto androidem by neměl být problém, pokud nemáte blokované nějaké funkce. Zvláště po továrním nastavení - resetu - je nutné nově registrovat samsung nebo se přihlásit pod starým přístupem, který jistě už nikdo nezná :)

Registrujte Samsung APP, pak vytvořte účet na google, pak skočte na googleplay

jdjddj
hodnocení

bohužel, ani ty rady z odkazů nepomohly.. pořád to píšte "Market se zastavila". Android mám verzi 4.0.3

tomas11*

Jdi tam přes PC (účet google) a musíš tam svoje zařízní vidět , jinak máš něco s ůčtem .

doplněno 25.06.16 18:27:

tedy gmail přesně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]