Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od amatéra - nahrávání ze setopboxu

Od: oskara odpovědí: 4 změna:

dobrý den, táta má starou analogovou tv se setopboxem a novou "placku" Panasonic, digitální.

Když ze staré nahraje na flash v režimu PS, nejde to přehrát na placce vůbec, jako by tam nic nebylo, když to nahraje v režimu TS, jde to na placce přehrát, ale obraz je do půlky rozdrobený na kostičky.

Je to tím, že stará tv je analogová a nová digitální? jak na to?

Děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
A co počítač? Ten to přehraje normálně nebo taky kostičkuje? Taky by to kostíčkování mohlo být projevem pomalého přenosu dat. Laciné flešky mají nižší rychlost zápisu čtení a tak možná dostává televize málo dat na to aby složila celý obraz. Nebo to ze stejného důvodů vzniká už při zápisu na nosič. St.box sice vyhodí hlášku DEVICE SPEED TOO SLOW aje při přehrávání to v záznamu nebude.
oskara
hodnocení

V PC jsem to nezkoušela, zkusím, ale v té staré analogové mu to hraje normálně, pokud je to nahrané tam. Stejně tak film nahraný z PC mu hraje na obou TV, staré i nové, velmi dobře. Nahrávky ze staré TV rastrují (je to to čtverečkování?) jen na placce. Děkuji za odpověď, jste jediný. -))

Souhlasím s totakem. Může to být pomalou fleškou a/nebo pomalým zápisem settopboxu, se kterým si televize neporadí. Svědčí o tom i způsob nahrávání/přehrávání TS/PS. Při PS (mp3) to nehraje, při TS-plný záznam to hraje "trochu".

doplněno 10.01.13 21:57:

Já mám flešku 25 Mb zápis/čtení a stejně mi to občas hodí hlášku, že systém zpomalil.

oskara
hodnocení

Díky všem za odpovědi, předám tátovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]