Nejste přihlášen/a.
dobrý den, táta má starou analogovou tv se setopboxem a novou "placku" Panasonic, digitální.
Když ze staré nahraje na flash v režimu PS, nejde to přehrát na placce vůbec, jako by tam nic nebylo, když to nahraje v režimu TS, jde to na placce přehrát, ale obraz je do půlky rozdrobený na kostičky.
Je to tím, že stará tv je analogová a nová digitální? jak na to?
Děkuji za odpovědi
V PC jsem to nezkoušela, zkusím, ale v té staré analogové mu to hraje normálně, pokud je to nahrané tam. Stejně tak film nahraný z PC mu hraje na obou TV, staré i nové, velmi dobře. Nahrávky ze staré TV rastrují (je to to čtverečkování?) jen na placce. Děkuji za odpověď, jste jediný. -))
Souhlasím s totakem. Může to být pomalou fleškou a/nebo pomalým zápisem settopboxu, se kterým si televize neporadí. Svědčí o tom i způsob nahrávání/přehrávání TS/PS. Při PS (mp3) to nehraje, při TS-plný záznam to hraje "trochu".
doplněno 10.01.13 21:57:Já mám flešku 25 Mb zápis/čtení a stejně mi to občas hodí hlášku, že systém zpomalil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.