Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
nedavno mi volalo nejake sukrome cislo presne v 23:59...Chtela jsem se zeptat kdo vola z takovych to cisel, protoze mi prisel podezrely cas volani. Myslite ze bude lip pokud si cislo zablokuju? A taky mne trapi dotaz od kut dostal moje telefoni cislo.
Predem dekuji za odpoved.
Pokud by policie volala ve tři ráno-má smůlu NEJSEM povinen brát jakékoliv volání!Notabene v cca21:00 vypínám a ráno v 6:30 +- zapínám!
Pak se nemůže stát že mne nějaká nespavec či blbec bude volat!Prostě číslo ať již je služební či soukromé vymažte a noc tlf vypínejte .Pokud to bude něco akutního opd policie tak si Vás najdou pkd od někoho jiného tak plůatí totéž.Spíš si myslím to byl přehmat na číselníku či omyl
Vaše telefonní číslo není soukromé, jak by jste si představovala. Stačí podat si na netu inzerát nebo odpovědět na nějakou nabídku, zadat tel. spojení např. pojišťovně... Těch možností, kdy někomu v dobré víře předáte svůj kontakt je mnoho a firmy dnes s těmito daty kšeftují jak na kolotoči. Neznámé číslo buď nezvedejte, nebo jej zvedněte a zjistěte, kdo obtěžuje, pak jej již neberte. Ono je neúspěšné vyzvánění omrzí, neboť to jim nevydělává. Na noc vypínat vyzvánění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.