Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizní drát

Od: bellows odpovědí: 6 změna:
Prosím poraďte. Tahal jsem televizní drát husím krkem a utrhl jsem ho, potom jsem ho tahal z druhé strany zpět a utrhl jsem ho taky. Takže teď mi leží televizní drát pod podlahou a mám ho utrhlý z obou stran a nevím jak ho mám dostat ven. Děkuji za každou radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady se nám bude těžko radit, protože už není čeho se chytit.

Maximálně můžeš vzít jeden i druhý utržený kabel a naměřit, kde v podlaze je ten utržený kus. Musíš ale znát kudy vede v podlaze husí krk.

Když naměříš kde přibližně má být utržený kabel v podlaze, tak tam máš buď nějakou instalační krabici, na kterou jsi zapoměl a nebo musíš v tom místě husí krk vysekat z podlahy.

Ještě můžeš půjčit dekektor a s jeho pomocí zkusit najít zbytek drátu v podlaze.

jenda2*
hodnocení

1x

Není na takové katastrofy rada. To vás nenapadlo, že se to rvát nesmí? Už nemáte husí krk. Takže musíte natáhnout koax v liště.

fran56ris*
hodnocení

0x

Už jsem slyšel hodně,ale Televizní drát ,

To tak vypadá,že jsi protahoval manítka z této firmy a on se tam šprajcnul nožičkama a ručenkama : rychlydrat.cz/...

hodnocení

0x

Ten starej tam nech, pokud si nechces udelat novou podlahu.
A pak natahnout novy kabel k TV, jinudy.

111®
hodnocení

0x

jo ono tešlo silou tak jsi zkusil ještě větší sílu? jestlipak jsi mazal kabel alespoň Jarem při protahování, myslím že ne..

pp
hodnocení

0x

Je třeba mazat, nejlépe se mi osvědčilo nafoukat do trubek před protahováním silikonový olej ve spreji (ne jiný, jiné mohou chemicky reagovat s pláštěm kabelu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]