Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone - Při volání mě druhá strana neslyší

Od: applemana odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám problém u svého iPhonu 4.

Začalo to zničeho nic.

Sem tam se stalo, že když jsem volal, tak mě zničeho nic druhá strana neslyšela.

Myslel jsem, že je špatný mikrofon, ale při nahrávání na diktafon mikrofon funguje čistě, krásně bez problému.

Pouze u volání mikrofon nefunguje, ze začátku to sem tam vypadlo a teď už mě nikdo neslyší vůbec.

Nevíte, čím to může být? jak říkám, je zajímavé, že diktafon (nahrávání zvuku do telefonu) funguje v pořádku.

Zkoušel jsem i iPhone obnovit do továrního nastavení, bohužel nepomohlo.

Děkuji za každou radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,

omrkněte recenze na váš mobil, zdali náhodou na tento neduh netrpí i jiní uživatelé, příp. jak to vy/řešili.

Dále vyzkoušet ugradovat firmware, profouknout dírku/y ústy nebo stlačeným vzduchem, pokud je na membráně nějaké smítko, může to pomoci.

Pokud ani toto nepomůže, zbývá dát telefon k reklamaci či do servisu. S velkou pravděpodobností se bude jednat o HW problém, který sám/a nevyřešíte.

hodnocení

0x
Nemá mikrofony dva? Dnešní mobily mají běžně stereo nahrávání. Tedy u hovoru se použije mikrofon dole a u nahrávání a zvuku mikrofon nahoře/vzadu. Mně taky blbne mikrofon, tak teď volám na "hlasito", kdy to bere právě z toho druhého mikrofonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]