Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chtěl bych letos o prázdninách udělat mámě radost, a koupit jí nový telefon, nyní má Lumii 610, a není s ním moc spokojená, navíc má systém po aktualizaci celkem dost bugů a občas trochu zazlobí.. Rozhodl jsem se tady, že jelikož si oslavu sých narozenin přesunula až na dovolenou, tak že bych se mohl už ohlížet po nějakém konkrétním modelu..
Co se týče ceny, tak by se měla pohybovat okolo 4000, ale může i mírně přesáhnout, jde mi o to, že nechci kupovat nějaký šmejd, ale ne zase nějaký highend, protože tolik peněz nemám, a máma by asi takový telefon nevyužila...
Proto bych vás chtěl poprosit případně o nějaký tipy, především asi něco, co bude mít více jak 1GB RAM, což je (jak jsem koukal) nejčastější problém.
Předem děkuji za odpovědi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.