Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení sat.přij.k televizoru

Od: bruter* odpovědí: 7 změna:

Jaký kabel HDMI si koupit na propojení sat.přij. GS 7010 HDi s televizí Samsung LCD, stačí délka do 2M.Děkuji přátelé.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Najdeš v manuálech přístrojů (SAT+TV), ale minimálně verzi kabelu HDMI 1.3. Vyšší verze 1.4 a 2.0 jsou už jen plus (vyšší datové toky, podpora vyššího rozlišení, kódování zvuku atd...)

remisak*
hodnocení

0x

Záleží jak daleko máte daleko Sat. příjmač od TV stačí si to změřit.

alesak*
hodnocení

0x
Tento přijímač jsem kupoval minulý měsíc a hdmi kabel je součástí balení, nepřehlédnuli jste ho někde? Jinak skočte prostě do elektra a kupte hdmi kabel, nevím zda prodávají kabel s polovičním zapojením, jako to bylo dříve u SCARTu, ale žádejte prostě plně propojený hdmi kabel...
bruter*
hodnocení

Mě to poslala firma TIPA z Opavy a kabel v balení je jen AV kabel a je to napsáno i v příručce,Ty kabely mají značení HDMI 1,3 nebo 1,4 atd.

vernon
hodnocení

0x
K tomu krámu od Gosatu si spíš pořiď hasičák...
alesak*
Jo a proto je to TOP 1 na Heuréce, máš -li vadný kus, postupuj dle reklamačního řádu a nepropadej panice.
bruter*

Tím hasičákem si schlaď palici,mám to zapnuté 6 h a je to vlažné tak nedělej paniku chytrolíne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]