Nejste přihlášen/a.
Mám půl roku starou Plazmu Panasonic.Včera večer při sledování televize blikla,vypla a bliká červená pohotovostní kontrolka,která jinak v pohotovostním režimu svítí.Prosím poraďte,než ji odvezu,zda se nejedná jen o nějakou maličkost.Děkuji.
v návodu musí být napsaná rada při problémech mám pocit, že tam je i tlačítko na restartování, ale nevím musela bych se kouknout do návodu. máme me ji taky, ale zatím jsem se z žádným problémem u ní nesetkala tak jsem to moc nestudovala.
doplněno 04.06.09 09:46:tak jsem zjistila, že ani já nemohu najít manuál k TV tak se koukněte na tyto stránky je to přímo panasonic a tak se tam snad dozvíte odpověď na vaši otázku.
Dobrý večer, mám přesně tentýž typ tv, Viera - Th42...Stalo se mi totéž před týdnem. Televizi mám od října. Technik aut. servisu chtěl vědět počet bliknutí červené kontrolky - podle nich si najde druh závady. Bohužel jsme musely tv přece jen odvézt (pokud nemáte originál krabici), měnil nějaký panel, ale tv byla za dva dny hotová. Pokud vyluští závadu podle blikání červ.kontrolky, může Vám tv přijet opravit domů - to se u nás nestalo...Držím palce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.