Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Amiko hd 8260+ kodováno

Od: sten* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, snad se tady najde někdo kdo rozumí sat. příjímačům a dokázal by poradit.

Mám parab. 80cm twin s 2x amiko hd 8260+ (s CA modulem irdeto a jedu přes skylink), který jel v pořádku až do doby, kdy byl silný vítr a byl výpadek proudu. Satelit byl větrem posunutý, tak sem došteloval - sílu kvality tak i urovně mám jak jsem měl akorád nechytnu žádný program (jak a píše kodováno - v menu přijímače mi CA modul najde když ho vložím ale kartu už né. Zkoušel jsem i jiné firmware ale problem je stejný, nevíte někdo co stím? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

0x
sten*
hodnocení

Já bych tam napsal, jenže přes víkend se tam nemužu registrovat, továrko a fimware jsem dělal

remisak*

Potom jedině najít nějakého Satelitního technika, ono v nastavení paraboly jde o milimetry.

sten*
hodnocení

Vyřešeno - stahl jsem firmware z jiného webu a funguje (předtím byl z official webu a nešel)

ps: pro případné návštěvníky je to verze 2.3.65 mcas galaxy funguje taky

remisak*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]