Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotoaparát- zpomalené záběry

Od: hanesz* odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer,
mám telefon s androidem ve verzi 4.4 KitKat a zajímá mě, jestli je možné pomocí fotoaparátu vytvořit zpomalené záběry. Už to hledám celkem dlouho a nepodařilo se mi to najít, ale vím, že některé telefony to umí.
Pořadí mi někdo, kde to hledat?
Mám Lenovo p70. Žádný zázrak, ale špatný telefon to taky není :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A co si představuješ pod pojmem zpomalené záběry? Nikdy jsem to neslyšel...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zpomalené záběry neznám. U videa spíš půjde o rychlost přehrávání. To hledej v možnostech přehrávače.

doplněno 18.06.16 00:03:

No prostě neznám. Tazatel zmiňuje fotoaparát, nikoli vysokorychlostní kameru. *nevi*

Jak neznám? Tazatel má patrně na mysli třeba efekt z Mythbusters, jak letí kuře ze vzduchového děla a jsou vidět třepotající se záhyby jeho kůže. Prostě se to natáčí fest rychlostí a přehrává normální, takže tak. To ovšem mobilem nenatočí, na to musí mít kameru v ceně dvou luxusních aut. :)

fran56ris*
hodnocení

0x

Že by Ti v Lenovu omylem namontovali vysokorychlostní kameru?*ua*

jofa*

Může zpomalit i z 25 či 50 snímků/s. To neusí být kvalita jako z vys. rychl. kamery. Někomu to třeba stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]