Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Služební SIM v telefonu. Na co si dát pozor?

Od: petrk* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

měl bych možná trochu hloupou nováčkovskou otázku. Mám nový smartphone, je můj vlastní, ale používám v něm služební SIM s tarifem, internetem přes mobilní data atd. Chci ho využívat naplno se vším všudy a tak mě zajímá, jestli bych si měl dát pozor na něco, co se může promítnout přímo ve služební SIMce, službách atd. Pro lepší pochopení - chci si například kupovat aplikace, hry, atd. ale ty se platí přes moji platební kartu, takže je to v pořádku. Nejsou ale třeba nějaké služby (krom volání, sms, mobilní data), ze kterých by se mohly účtovat poplatky na služební tarif nebo se objevovat v nějakém výpisu?

Vím, že to zní trochu zmateně, předem děkuji za odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Tak trwba volani na eroticke linky, ale i volani na linky zacinajici 810..nebo trwba platby jizdenek a parkovneho. Ale zase sluzebaky toho mivaji dost zakazaneho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]