Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datum na fotkách

Od: delta® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Chci nastavit datum na fotky = Menu - klíč - VKOPÍROVÁNÍ DATA ( mám tam OFF), ale není to aktivní. Jak to napravit? Děkuji. Mám Nikon coolpix S9300.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neviem i je to dobrý nápad to tam dávať,ťažko sa to potom odstraňuje.Ak kliknete na stiahnutú fotku už v PC pravým tlačítkom,tak sa tam dajú tie údaje nájsť.

hm*
hodnocení

2x

Do návodu (podrobného, ne jen "rychlý úvod") ses dívala? Vysvětlení bych čekal tam.

Ale jak psal @slavco31, ještě si rozmysli, jestli to tam opravdu chceš, patrně to už nepůjde odstranit, takže nebudou možné ani ořezy apod. (částečně odstříhaný datum by vypadal hodně blbě).

hodnocení

2x
Nedávat do fotek, časem to olituješ. Lze zpětně "dopsat" do fotky na základě exif informací v mnoha programech. V každé fotce je totiž uložen skrytě datum, čím foceno popř. kde...

hodnocení

1x

Nastavit ON :)

ernie:

...mám tam OFF, ale není to aktivní...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]