Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parametry telefonů- který?

Od: janzima odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

budu si kupovat telefon od Lenova, ale nemohu se rozhodnout, který ze dvou zvolených si mám vzít. Vybírám mezi Lenovo p70 a Lenovo P90 pro.

Telefony jsou téměř totožné až na: Paměť RAM--- P70 2048 MB P90 PRO 4096 MB

Frekvence procesoru--- P70 1.7GHz P90 1.83 GHz

Počet jader P70 8 P90 4

Myslíte, že to bude velký rozdíl ve výkonu? Hry na telefonu prakticky nehraju, jen vyjímečně. Chci hlavně aby telefon svižně pracoval jako (svižné přechody mezi okny, aplikacemi apod.) P90 má navíc Full HD displey, ale to taky nějak nevyžaduji.

Myslíte, že je Lenovo P70 dostatečný?

Děkuji za rady, já se v tom téměř nevyznám.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bartas*
hodnocení

0x
Zdravím. Já osobně si myslím, že by P70 měl stačit. Prahnul jsem po ni také, ale pak jsem radši zvolil Vodafone Smart Ultra 6 a jsem více než spokojen. Samozřejmě P90 je jinak silnější až na počet jader, ale já bych to tak nehrotil :)

k2
hodnocení

0x

Osobne vidim nejvetsi rozdil ve velikosti uhlopricky, rozdil mezi 5 a 5,5´´ bude znatelny a je na Vas, jak velky telefon chcete nosit.

vernon
hodnocení

0x
P90 je výrazně výkonnější než P70. Rychlejší procesor, více RAM, odladěnější SW (P70 ho má bídný). Na počet jader nekoukej, android neumí zároveň používat více než čtyři jádra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]