Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ANDROID 5.1 změna zobrazení

Od: lujs® odpovědí: 5 změna:

Zdravím.

Nevíte někdo prosím jak změnit zobrazení při příjmu nebo odmítnutí hovoru?.?.?

Teď to mám tak že popotáhnutí ikony sluchátka do pravé strany znamená přijmutí a do levé strany odmítnutí hovoru.

Bohužel se mi to občas splete a tak bych potřeboval kdyby to vypadalo nějak tak jako na obrázku.

Díky za odpovědi a rady.

ANDROID 5.1 změna zobrazení

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Nikdo nic?!?!?

doplněno 25.06.16 10:02:

?! ?! ?

doplněno 28.06.16 13:20:

Vážně nikdo nic?.?.?

Možná jedině stáhnout jinou aplikaci pro telefon. Na Google Play jich je dost. Žádný jsem nezkoušel, takže neporadím víc.

mate59
hodnocení

0x

Zkuste v nastavení Styl domovské obrazovky, měli by tam být dva režimy zobrazení.

hodnocení

Nic takovýho sem tam nenašel. *nevi*

doplněno 29.06.16 13:07:

Mate59: Nastavení tam samozřejmě mám ale Zařízení už tam nemám.

mate59

1. Nastavení.2. Zařízení.3. Styl domovské obrazovky/zadat standartní/.Pak se při volání zobrazí ikona telefonu zelená,červená na přijetí/odmítnutí hovoru aktivována potáhnutím.Jestli má mobil čtečku otisku prstu,dá se nastavit přijetí hovoru přiložením prstu na čtečku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]