Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych Vás požádat o radu. Mám necelý rok nový tablet (Acer s Windows) a před 2 dny mě začal zlobit. A to tak, že i když je tablet zcela nabitý, funguje pouze s připojenou nabíječkou do elektriky. Jakmile kabel vysunu, zhasne obrazovka a nic s ním nejde dělat. Vůbec nevím, co s tím. Je to celkem nepraktické, když máte tablet hlavně kvůli tomu, že je snadno přenosný. Ptala jsem se bráchy, čím by to mohlo být a on mi na to odpověděl, že si za to mohu sama, že se o ten tablet neumím starat a že je to způsobené vadnou baterií. Myslíte, že má pravdu? Poradili byste mi, prosím, co s tím by šlo udělat? Nevím, zda by mi to jako reklamaci uznali, když by bylo poznat, že si za to můžu sama. :/ Je pravda, že tablet málokdy vypínám, používám ho každý den dlouhou dobu, ale jinak nevím. A lze to vůbec spravit? Kolik by ta oprava asi mohla stát?
Děkuji za Vaše rady a pomoci apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.