Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na výběr telefonu

Od: luyno odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

scháním nový telefon a uvažuji nad tímto mobilni-telefony.heureka./... , hledám telefon tak do 4-5 tisíc. Nejsem nějaký nadšenec do mobilů, požaduji jenom kvalitní display, ucházející fotoaparát a hlavně LTE, jelikož k používání internetových dat používám telefon hlavně. Máte někdo zkušenosti s tímto telefonem, případně nějaký návrhy na jiný telefon? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

svyjabob*
hodnocení

0x

Jestli se nebojíte nerenomované značky, a chcete to nejlepší za nejnižší cenu, tak tímto to asi splníte. Velká výhoda je v tom, že to můžete zakoupit i v ověřených velkých obchodech, kde není problém se zárukou, servisem, a případně s reklamací. A kdo se trošku vyzná v smart technice, tak ví, že všechny telefony/tablety jsou v podstatě ty samé, jen je to trošku jinak poskládané a má jiný název, né nadarmo mají v Číně celé čtvrti, kde se dělají značky různých telefonů z celého světa "vedle sebe"...

doplněno 13.06.16 23:32:

Ano tak do něj běžte, sice má slabší chipset ale to stejně 90% uživatelů nepozná, dále má slabší kapacitu baterie, ale opět né nějak razantně, ale s 5,2" a full HD bych čekal alespoň 2500mA, a také na chybějící Vodafone pásmo LTE, ale stačí být u jiného operátora a máte klid. Jo a taky údajně neobsahuje tvrzené bezpečností sklo. Ale ta cena je více než přijatelná.

mot
U vodafone stejne lte900 za par mesicu uz nebude.

luyno
hodnocení

Neremované značky se nebojím, určitě nepočítám že by mi telefon vydržel hen 5 let. Kupuji ho tak na 1-2 roky a poté bych ho asi opět vyměnil. Dle specifikací mě příjde jako ucházející telefon, tak asi ho vyzkouším, jelikož mé parametry výběru si myslím že splňuje.

tomas11*

Mám jej , je to již druhý od Zopo, a nemají chybu , první 980+ , a teď 920+ a oba bezva, a cena příznivá a koukám ještě jde dolu.

S takovými parametry těžko najdete levnější.

Nakupuji tady zopomobile.cz/...

ale Aliexpres a pod by vyšel určitě levněji , ale na to jsem neměl odvahu odvahul.

doplněno 14.06.16 00:05:

Tak u nás Vodafone G4 uplně v pohodě Na té Zopo 920+ ,(krkonoše) a to i na chajdě u hranic s PL za Náchodem.

svyjabob*

Jako opravdu? Já teda v Krkonoších mám u Vf nejhorší signál že jsem rád že na GPRS tam chytím čárku, naopak TM tam má pokrytí snad i v podzemí s LTE a v poho stáhnu i film za pár minut, ale třeba na jihu Moravy Kolem Břeclavi zas jedině Vf tam si z TM ani nezavoláte.

tomas11*
jo opravdu , Maršov krkonoše stále 4G u Vodafonu , chajda v pekle mezi Náchodem a Novým Městem nad Met. dole u Metuje 4Gale sem tam na chvílí vypadne , ale to je v šíleném (hlubokém sevřeném) údolí dole u řeky Metuje. Na chajdě Tmobil ani ťuk, O2 slabě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]