Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak vyrobit dálkově ovládaný přístroj, který po zmáčknutí tlačítka na dálkovém ovladači vydá silný zvuk - malá sirénka, klakson a pod. Dosah stačí do 20 metrů, na baterie. Podobně jako bezdrátový zvonek, jenže ten hraje melodie, slabě a dlouho. Možná by šel po nějaké úpravě použít. Potřebuji zmáčknout tl. - a přístroj vydá krátký silný zvuk. Byl bych móóc rád za proveditelnou radu. Díky. Zd
Velmi stručná odpověď, zkoušel jsem pochopit fungování. Při otevření okna - oddělení magnetu od přístroje se spustí alarm. Dálkovým ovladačem lze asi alarm vypnout a zapnout. Funkci dalších tlačítek nevím..Pokud by šla zapnout siréna tlačítkem na dálk. ovladači a zněla by jen po dobu držení tačítka, tak by to mohlo být. Vysvětlete mi, prosím, někdo jak to funguje. Dík.
asi vyrabite nejaky plasic, proc to musi byt dalkove, dvojlinku zariznete do travy razdva
ebay.com/...
no myslim, ze jsem odpovedel nejvice k veci, staci kliknout na odkaz a vybrat si
A ta tráva někde končí a proto dálkové ovládání..Odhad k čemu to má být je správný, ale vždycky se dotaz začne pitvat a neřeší se původní dotaz! Požaduji co jsem docela jasně napsal. Pravděpodobně ten magnetický detektor na okna by mohl fungovat, snad i ta dálk. ovládaná zásuvka, ale už je tam 230V + dráty. Ale jasně potřebuji tlačítkem "houknout". Dnes jde na dálku ovládat kdejakou hračku, tak si myslím, že kdo se vyzná, mohl by poradit k věci. Díky. Zd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.