Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový Mobilní telefon

Od: nickx odpovědí: 4 změna:

ahoj uvažuji o koupi novýho telefonu teď mam iphona 4 ale už je dost rozbitý a chtělo by to změnu.Uvažoval sem o Samsungu ale mám obavy že android se začne po roce škubat(vlastní zkušenost) možný i BlackBerry a nebo bych vyzkoušel nějakou neznámou ale kvalitní značku.Nejsem moc náročný chtěl bych ale aby dělal dobré fotky a aby něco baterka vydržela.Cenově tak do 8tisíc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli nechcete další iPhone nebo Windows Phone, tak LG G3 32gb.

hk
hodnocení

0x

BB i Samsung mají stejný OS. Tedy Android. Nechápu, proč by se mobil měl sekat, pakliže koupíte neco moderního, nejlépe uvedeno v roce 2016 s Androidem Marshmallow. Naopak bych se vyhnul neznámé značce - ty totiž nejsou obvykle kvalitní. Windows telefon bych nedoporučil, sám jsem z něho přešel na Android a byla to úleva. Nechápu, proč nezůstanete u iPhonu.

nickx
hodnocení

IOS je super a rád bych koupil 6,5 jenže nemám tolik financí a chci skusit změnu nikdy jsem samsung neměl..

hk

Když nemáte peníze, tak iP5s... Samsung není špatný, jsou to mé 2 poslední Galagxy S5mini a Galaxy S7. Ani jeden neměl/nemá problém. Podívejte se na Samsung řady A verze r. 2016. Pozor A řada stále prodává i verze 2015. S7 je samozřejmě špičkový mobil, byť trochu klouže z ruky a velikost 5" je už pro mne limitem. Tedy za mně 4,5-4,7" je asi ideál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]