Nejste přihlášen/a.
Ahoj, u TV Panasonic VIERA TX-L32E5E mám nový DVB-S přijímač s HDMI výstupem. TV s přijímačem funguje výborně, dokonce se po zapnutí přijímače zapne automaticky i TV a po vypnutí přijímače se TV vypne, tedy by ani nebyl potřeba ovladač k TV. Až na jendu věc. Ať už po automatickém zapnutí nebo po ručním se vždycky TV zapne v režimu Analogové TV a tlačítkem AV na ovladači musím ručně přepnout a AV (HDMI) vstup. Je to velmi otravné a dělá to i přesto, že jako Výchozí vstup mám nastaveno AV (na výběr TV a AV) a ve skrytém nastavení Hotelového módu mám dokonce v "Initial input" nastaveno "HDMI1". Přes to vše se TV vždycky spustí na Analog TV. Už si nevím rady, strávil jsem nad tím hodinu a dělá si to pořád co chce, bez ohledu na nastavení. Nepamatuje si ani poslední nastavený vstup, vždy se zapne na Analog. Někdo nějaké rady? Díky moc
To je vina satelitního přijímače - ne televizoru.
Pokud je přijímač takto navržen,sám s tím těžko něco uděláš.Obrať se na výrobce.
To asi nebude vina satelitního přijímače - máme v rodině dva stejné sat. přijímače a dvě různé televize - jedna se musí přepínat z Analog na HDMI1 ručně, druhá se přepne sama. A náhodou je ta, co nepřepíná taky Panasonic Viera TXL32něco.
fran56ris: Za toto opravdu satelit nemůže. Ať dá na vstup cokoliv, ať nastavím cokoliv, tak TV je ta, která po zapnutí naskočí na "Analog TV" se zrněním.
vieraowner: toho jsem se bál, že to bude nějaká chyba ve firmwaru a nastavení nefunguje tak jak má. Ještě ji zkusím připojit na internet a zaktualizovat firmware (pokud tedy vůbec aktualizace existuje) a uvidím potom. Štve mě to, protože je to televize babičky a chtěl jsem to pro ni co nejvíce zjednodušit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.