Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemam signal proc?

Od: lg odpovědí: 4 změna:
dobry den,prosim nevite proc se mi objevuje na mobilu hlaseni "pouze nouzovy hovor" a nemam signal...lg telefon mam asi 3 mesice a posledni 3 dny jsem to tam mela asi 5x? musim restartovat a pak signal naskoci.nikdy mi to predtim nedelalo u jinych telefonu...je to mobilem? je v zaruce,mam to resit? diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

isteron
hodnocení

0x

Riešiť v servise, pokiaľ platí záruka. Zrejme prerušuje niektorý kontakt k pripojeniu SIM karty a vám hlási, že nemáte SIM kartu.

mot
Hlasi mu,ze nema signal,nikoliv ze nema simkartu.
Muze to byt telefonem i siti. Zkuste jiny telefon.

hodnocení

0x

Ztrácí se vám ten signál třeba jen doma nebo i na jiných místech? Pokud např. jen doma, tak se zkuste informovat u operátora, jestli nemají v místě vašeho bydliště problém s vysílačem. Reaguji právě na to, že mám momentálně stejný problém a začalo to u nás po té velké poslední bouřce. Mám třeba signál a telefonuji, najednou signál zmizí a třeba 10 minut vůbec nenaskočí. Z toho pak třeba půl hodiny signál je a takto to pořád dokola zlobí. Když jdu na druhý konec pozemku, kde se mobil připojí k jiné buňce (vysílači), tak problém nemám a signál je pořád.
Pokud se vám signál ztrácí i na jiných místech, bude zřejmě závada v mobilu. Zkuste si třeba také (pokud máte možnost) porovnat signál na stejném místě s někým jiným (jiným mobilem), ale se stejným operátorem.

lg
hodnocení

aha...ostatni signal totiz maji a na minulem mobilu jsem problem nemela.a je fakt ze bourky byly...zkusim toho operatora,dekuju za info...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]