Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko,
už nějak 3,5 roků mám smartphone (HTC Desire X). Vše bez problémů, akorát v posledních týdnech je strašně zpomalený, zasekaný, třeba než se dostanu např. do Messengeru, trvá to věčnost. Už jsem vymazala spoustu věcí a aplikací, aby bylo místo, to co tám mám, mám na SD kartě, která má dostatečně velikostní kapacitu. Mám appky na čištění paměti, mazaní historie, zkoušela jsem všechno možné. Myslíte, že pomůže obnovit tovarní nastavení?
Děkuju předem za rady a přeju hezký den.
Ano, tovární nastavení může pomoct.
Minimálně jde o to, že všechny aplikace v telefonu se neustále aktualizují...a při přeinstalaci se Vám nainstalují přímo "současné" verze bez průběžných aktualizací za 3,5 roku...A to udělá opravdu hodně, včetně ušetřeného místa v paměti.
Předpokládám, že máte systém synchronizovaný s gmailem...Při přeinstalaci se Vám vše načte dle toho co v telefonu máte nyní. Je to otázka na 15 minut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.