Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnova továr. nastavení - pomůže?

Od: lexis odpovědí: 3 změna:

Zdravíčko,

už nějak 3,5 roků mám smartphone (HTC Desire X). Vše bez problémů, akorát v posledních týdnech je strašně zpomalený, zasekaný, třeba než se dostanu např. do Messengeru, trvá to věčnost. Už jsem vymazala spoustu věcí a aplikací, aby bylo místo, to co tám mám, mám na SD kartě, která má dostatečně velikostní kapacitu. Mám appky na čištění paměti, mazaní historie, zkoušela jsem všechno možné. Myslíte, že pomůže obnovit tovarní nastavení?

Děkuju předem za rady a přeju hezký den.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Po továrním nastavení se vykašlete na všechny ty superčističe, je to vesměs na nic. Já bych doporučil vypnout automatické aktualizace aplikací a akzltualizovat jen v případě problémů, nebo třeba neodolatelné nové funkce daného programu. A až po reakcích v hodnocení, protože často je aktualizace cesta k horšímu. Já dnes aktualizuju častěji jen prohlížeč webu a mapy s navigací. Zbytek není většinou potřeba.

hodnocení

1x

Ahoj,nejlepší máte,když přes KingoRoot otevřete root a pak přes System app remover vykucháte všechny bludy od Googlu a další nesmysly,co nepotřebujete.Pak restart ,dalvik a je to.

hodnocení

0x

Ano, tovární nastavení může pomoct.

Minimálně jde o to, že všechny aplikace v telefonu se neustále aktualizují...a při přeinstalaci se Vám nainstalují přímo "současné" verze bez průběžných aktualizací za 3,5 roku...A to udělá opravdu hodně, včetně ušetřeného místa v paměti.

Předpokládám, že máte systém synchronizovaný s gmailem...Při přeinstalaci se Vám vše načte dle toho co v telefonu máte nyní. Je to otázka na 15 minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]