Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na zavřený kryt pro disc?

Od: wladi* odpovědí: 5 změna:

Nelze otevřít šachtu pro disc ani po zapnutí-vypnutí,asi se zablokovalo.Poraďte.DVD Technika 106.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A není tam malý otvor pro nouzové otevření?

wladi*
hodnocení

Bohužel ,není tam žádná dírka,asi to budu muset odnést k odborníkům.Díky.

hodnocení

2x

Je tam malá dírka jako na špendlík. Já jsem si narovnal kancelářskou sponku, zastrčil do otvoru a jemným tlakem šachtu otevřel.

wladi*
hodnocení

Dírka není,viz výše,díky.

ackar*

Jednou (když jsem byl ještě malý) se mi stalo to samé. A to tam byla i ta dírka :D Tak jsem prostě vyrval ten plast tam a zjistil jsem, že je CD jen špatně zastrčeno a špejlí jsem ho zarovnal do drážky. Pak už jsem jen nasadil zpět ten plast a bylo to. Zkus tedy opatrně sundat přední plast a podívat se "co se děje vevnitř". Třeba to půjde i bez servisu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]