Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou aplikaci pro hledání kešek

Od: bohu33 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla bych se připojit k tisícům nadšenců a hledat kešky. Zjistila jsem, že na mém oblíbeném místě jedna keška je. A teď k věci: vyluštila jsem její souřadnice, ale nemám žádný nástroj, jak tu gps souřadnici na místě najít. Jakou jednoduchou aplikaci stáhnout? Představovala bych si jedoduchý kompas, do kterého zadám souřadnice a on mě podle mapy dovede na místo. Poradí někdo? Moc děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

asi nejlepší je: play.google.com/...

Teď ještě aby to byl kvalitní telefon resp kvalitní GPS. Jsou telefony se kterými je hledání obzvláště zábavné :)

Jakou aplikaci pro hledání kešek
bohu33
hodnocení

dekuji za info, tohle je spíš složitější aplikace, chtěla bych něco opravdu jednoduchého.Prostě zadat souřadnice a jít... nejspíš ji budu muset zkusit stáhnout a třebas an na tabletu nepojede...

paw*
Nic snazsiho neni. Hlavne to umi najit kesku ve vasem okoli. Jsem ve meste, mam 2 hodiny cas, tak co udelam? Jdu lovit.
c:geo je super, právě jsem si uložil kešky offline na dnešní odpolední výpravu, protože mám pomalý internet :)

hodnocení

0x

Dobry je Locus play.google.com/...

Muze se taky zdat slozity, ale zadani a navigovani na bod je v nem velice jednoduche, me se to ted treba v C-Geu nepovedlo, ale uz ho delsi dobu nepouzivam...

Jinak proste mrkni do app storu, nainstaluj ve svym telefonu a zkousej co ti sedne. Kazdej ma jine naroky a zvyky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]