Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se připojit k tisícům nadšenců a hledat kešky. Zjistila jsem, že na mém oblíbeném místě jedna keška je. A teď k věci: vyluštila jsem její souřadnice, ale nemám žádný nástroj, jak tu gps souřadnici na místě najít. Jakou jednoduchou aplikaci stáhnout? Představovala bych si jedoduchý kompas, do kterého zadám souřadnice a on mě podle mapy dovede na místo. Poradí někdo? Moc děkuji.
asi nejlepší je: play.google.com/...
Teď ještě aby to byl kvalitní telefon resp kvalitní GPS. Jsou telefony se kterými je hledání obzvláště zábavné ![]()
dekuji za info, tohle je spíš složitější aplikace, chtěla bych něco opravdu jednoduchého.Prostě zadat souřadnice a jít... nejspíš ji budu muset zkusit stáhnout a třebas an na tabletu nepojede...
Dobry je Locus play.google.com/...
Muze se taky zdat slozity, ale zadani a navigovani na bod je v nem velice jednoduche, me se to ted treba v C-Geu nepovedlo, ale uz ho delsi dobu nepouzivam...
Jinak proste mrkni do app storu, nainstaluj ve svym telefonu a zkousej co ti sedne. Kazdej ma jine naroky a zvyky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.