Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci si koupit led boty (svítící boty na nabíjení). Stojí přibližně 2500 kč.
Nevíte jestli se vnich chodí doma nebo se v nich může chodit i venku.
Děkuji za odpověď
Za 2.500 Kč. rozhodně nekupujte, dají se pořídit i za 500 korun. Ale stejně bych je nedoporučovala, už tady byla založená otázka přesně na tohle téma a myslím, že je dokonce ta tazatelka koupila za tu cenu, kterou uvádíte Vy. A nebyla spokojená, přestalo to postupně svítit a nic s tím nezmohla. Ani reklamovat nemohla, protože jí řekli, že je špatně používala. Koukněte třeba sem, nebo sem
A určitě je tady ještě i jiná diskuze na toto téma. Já jsem našla v rychlosti tyhle dvě.
pojem interiérové body slyším poprvé...když jsem byl mladší tak existoval pojem akorát "sálovky" a to byly boty co nedělali fleky na podlaze v tělocvičně...žádné jiné nebyly. Všechny ostatní boty jsou vždycky na ven
Majestroje, já jsem si teda ani nevšimla, že je otázka tak stará. Kdyby ano, určitě bych se nenamáhala odpovídat. On vždycky někdo "vyloví" starou otázku a z ničeho nic na ni odpoví a pak to vyskočí jako nová otázka. Většinou dávám pozor, ale dnes mi to uniklo. Stejně nechápu, proč lidé vyhledávají tak staré otázky a obnovují je, když jim musí být jasné, že problém už musí být dávno vyřešen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.