Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svítící led boty na elektriku

Od: kokoska odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chci si koupit led boty (svítící boty na nabíjení). Stojí přibližně 2500 kč.

Nevíte jestli se vnich chodí doma nebo se v nich může chodit i venku.

Děkuji za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krejcu
hodnocení

1x
nekupujte jdou jen chvilku a reklamovat nejdou firma led faishon je podvod.

ladinpraha*
hodnocení

0x

lightinthebox.com/...

ledbota.cz/...

ledfashion.cz/...

Vidím označení tenisky, nikoli domácí obuv.

hodnocení

0x
V jednom z ladinových odkazů píší outdoorové, v druhém případě nic, ve třetím interiérové...
Tak si vyber! Nebo dej bližší údaje, které přesně chceš koupit!
.
V každých se dá chodit doma. V každých i venku. Ovšem některé to venku nemusí přežít. Třeba v dešti.

hodnocení

0x

Za 2.500 Kč. rozhodně nekupujte, dají se pořídit i za 500 korun. Ale stejně bych je nedoporučovala, už tady byla založená otázka přesně na tohle téma a myslím, že je dokonce ta tazatelka koupila za tu cenu, kterou uvádíte Vy. A nebyla spokojená, přestalo to postupně svítit a nic s tím nezmohla. Ani reklamovat nemohla, protože jí řekli, že je špatně používala. Koukněte třeba sem, nebo sem

A určitě je tady ještě i jiná diskuze na toto téma. Já jsem našla v rychlosti tyhle dvě.

majsterjoe*

Myslím že za ten rok a půl už asi nemá zájem o koupi těch bod.

krtek66
hodnocení

0x

pojem interiérové body slyším poprvé...když jsem byl mladší tak existoval pojem akorát "sálovky" a to byly boty co nedělali fleky na podlaze v tělocvičně...žádné jiné nebyly. Všechny ostatní boty jsou vždycky na ven

Nemusí být všechny boty na ven - takové taneční střevíčky jsou tak nanejvýš na cestu od auta do budovy a ne na procházku.

hodnocení

0x

Majestroje, já jsem si teda ani nevšimla, že je otázka tak stará. Kdyby ano, určitě bych se nenamáhala odpovídat. On vždycky někdo "vyloví" starou otázku a z ničeho nic na ni odpoví a pak to vyskočí jako nová otázka. Většinou dávám pozor, ale dnes mi to uniklo. Stejně nechápu, proč lidé vyhledávají tak staré otázky a obnovují je, když jim musí být jasné, že problém už musí být dávno vyřešen.

majsterjoe*

taky to nechápu a často mě to zmátlo. Vyhledávat staré otázky nevadí, protože většinou je tam i odpověď, ale reagovat už by se na ně nemuselo. To raději založi aktuální otázku. A staré mít uzavřené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]