Potřeboval bych sehnat návod na to jak ovládat motůrkym přez PC.Ten návod snad vyšel v časopise ABC někdy mezi 1996-1997 rokem.Podstatnej detail je v tom že to musí být přez COM .Jestli máte nějaký schéma nebo tak něco tak mě ho pošlete na mejla.Dik
Presne ti taky jako ostatni nic nereknu, ale jestli si dobre vzpominam, tak v jednom z lonskych CHIP bylo hlavni tema Ovladani PC pres IR, a obracene zase vystupy pres COM a LPT. Zkus se podivat na www.chip.cz, meli by tam mit nekde lonsky archiv (alespon to v tistenem casopise propaguji) a tam bys to mohl najit.
nakiro*
Skusil jsem to,ale nic jsem nenašel.Dík
el*
Neco podobneho mám dělal jsem ovládání relátek přes sériový port ovládal jsem tři relátka tak jak jsem potřeboval program jsem psal v TPč.7 mám i nákres zapojení.Program je pod Dos,kontakt je možný i přes telefon 603/340132.
nakiro*
To je přesně to co hledám.Fakt dík.Nemohl bys mi to poslat na mejla?(i stim zapojením).Fakt by se mi to moc hodilo. Dík
el*
Poslal jsem ten program tak jak píšete
el*
Dostal jste ty programy na to ovládání co jsem posílal prosím o odpověď a předem děkuji el.
nakiro*
Ano opravdu děkuji,ten program jsem dostal.Opravdu perfektní
el*
Díky za informaci další programy o které máte zájem připravím a pošlu jde hlavně o návody jak postupovat při oživování a kalibraci.Již vyrábíte přípravek na ovládání relátek?,je jednoduchý aspoň si to myslím.
Na toto téma doporučuji knihu: Využití rozhraní PC pod Windows (Kainka, Berndt). Koupí se v prodejnách BEN. Spousta věci pro paralelní i sériový port i s vyčerpávajícím vysvětlením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.