Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Un. ovl.KAMELEON URC8210

Od: gio odpovědí: 8 změna:

zdravim radce, muze mi zde nekdo poradit jak najit, zjistit kod pro uvedeny dalkovy ovladac. v tabulce kodu pro pristroje tento vyrobek neni a manualne jsem ho take nenasel. dekujii vsem.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gio
hodnocení

...jsem zapomel ze kod hledam pro sat. VANTAGE

hodnocení

0x
Vzhledem k noname značce ovladače není se sat. kompatibilní a pokud s nenašla frekvence ani při ručním zkoušení, tak to prostě fungovat nebude, doporučím to odnést zpět prodejci s tím že to nefunguje s mou sadou, a koupit si spíše nějakou značku thomson nebo phillips který mám sám doma je s ním spokojenost a kupodivu lze s ním ovládat i dost starou Hi-fi, takže spíš do značky než do nízké ceny bych šel..
gio
hodnocení

zdarec, no nezda se mi ze by to byla neznama znacka, spis naopak, i pri ty cene 150€. ale prozatim ti dekuji za tvuj nazor

150Eut za ovladač..? nebo za ten sat já myslel no name ten ovladač..
gio
hodnocení

cena je za ovladac.satelit zn. Vantage bych take bral za 150€.

150 za ovladač značky o kterém sem nenašel na netu ani zmínku..
byl jste okraden hůř, než kdyby vám komouši sebrali majetek..
gio
hodnocení

uk.shopping.com/... no, zde je napr. neco o nem.ale od vas, ktery nema sajn o takovemhle typu vyrobku asi radu nedostanu. je vubec elektronika vase silna parketa?mozna kuchyne nebo tak neco.zdar

Google o kameleonu víceméně mlčí takže asi tak, kuchyně znám jen z popudu že v ní najdu jídlo..
Nakonec mi připadá že je to spíše anglický trh ale zase ty ceny v Eurech, nejlépe omrknout jejich domovskou či servisní stránku a podívat se da ovladač podporuje sat. zn. vantage vypadají jako solidní značka takže by mohla teoreticky být i aktualizace ovladače ale až tak moc se mi to studovat v mobilu nechce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]