Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vrátit zpět smazané smsky

Od: jirinajuhasova odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, dneska jsem restartovala mobil, a bohužel se mi tím vymazaly všechny sms zprávy. Jsou pro mne velice důležité.

Značka mobilu je HUAWEI P8 lite ..

Nevíte co s tím? :( Děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Restartovala, nebo provedla tovární nastavení? Na sms a výpis hovorů jsou aplikace, které umí online zálohovat. Kontakty jsou v účtu synchronizované automaticky, ale vždy je mám v souboru pro sichr.
jirinajuhasova
hodnocení

Omlouvám se.. Ano provedla jsem tovární nastavení.. Ale jak hledám, jak hledám, tak nic takového najít nemohu :(

Nenajdete. Tedy programy existují, ale žádný nefunguje na mobilu bez ROOTu. Smiřte se s tím, že jste bez SMS. Přitom by stačilo poslechnout mobil a jednou za čas provést zálohu.
jirinajuhasova
hodnocení

Aha no :( i tak děkuji za odpověď.

fidonet*

Zálohu SMS?

aplikací, nastavení, kontaktů, SMS... co je na tom divného? Můj mobil to teda umí a všechny dotykáče co jsem měl před ním to taky uměly. Dokonce mi to ve výchozím nastavení mobil pravidelně připomínal, ať provedu zálohu. A jelikož je to stejný výrobce jako má tazatelka, troufám si říct, že to tam bude stejné.

fidonet*

Budeš se divit :)

Používal jsem dvouřádkový ALCATEL o dvou barvách a ten to neměl.

Nyní mám už asi pátý SAMSUNG ( nyní A3) a ten to nemá, jediné co umí, že zálohuje kontakty - tak se ptám.

Starší ( nechytrý) SAMSUNG co jsem měl uměl komunikovat s programem v PC a tam se to dalo stahnout a zálohovat.

Kdysi mě SMS mrzely, ale časem zjištuje, že není nic důležitého v mobilu, a co ano se dá okopírovat, uložit SOPY jinam.

dík za info

paw*
hodnocení

0x
Spose na ne zapomente. Pokud jste provedla tovarni nastaveni a nemate aktivni zalohu SMS tak smula.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]