Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naladit Stream.cz v TV

Od: clayman® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
dnes jsem objevil info, že Stream od Seznamu jde naladit v TV. Pro mě užitečná informace, že nemusím už nadále zrcadlit obraz z telefonu, abych ji do TV dostal. Ovšem nějak to nechápu.

Vysílá na multiplexu 4, nutný samozřejmě internet a TV hbbtv. Co se tedy přesně vysílá na tom Multiplexu? Nějaký datový odkaz na internet? Tzn že dám zjistit nové kanály v TV, najdu tam Stream.cz a pak už mi v TV naskočí rovnou z internetu?

Ptám se s předstihem těch, co už to stihli, abych nemusel dlouho laborovat až přijdu z práce. :)

díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Sice nemám pozemní vysílání, ale podle netu: Partner Seznamu.cz "Digital Broadcasting"mezi standardní kanály, jako je ČT, Prima nebo Nova, umístí kanál, který odkazuje na internetovou televizi Seznamu. nebo Terestriální síť šíří speciální datový signál, který po přepnutí na Seznam.cz TV automaticky spustí internetové vysílání. bych přepokládal, že to je jak říkáte.

Naladíte nové kanály a měl by se naladit i Seznam.cz TV. A při přepnuti na něj se automaticky spustí přes HbbTV aplikace Seznamu.

doplněno 02.06.16 21:13:

Jak naladit sezna/...

hodnocení

První spuštění trvalo tragicky dlouho, tak 10sec. Stačí počkat ač je tam výzva jak naladit. :-D další spouštění už šlapalo rychle.
Jak naladit Stream.cz v TV

tapecinung
hodnocení

0x

jestli už máš od někoho zřiízený internet stačí jim říct a na telku ti to určitě zavedou také aspon ty základní kanály

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]