Nejste přihlášen/a.
v této reklamě , hraje jedna písnička .
Neznáte její název?
díky , moc me to leží v hlavě :/
Čau, jo taky jsem to hledal dlouho a to ještě před tou reklamou, ale pomocí té reklamy a mojí angličtině jsem zaznamenal něco want me a to napsal do google a tam to naštěstí vyjelo :D Jmenuje se : Jason Derulo - Want to Want me
Dobrý den, reklamu nesleduji, tak jsem vyhledával. Vy tu reklamu nijak nepopisujete a ono jich je na tento vůz více. Pokud jde o tu reklamu, kde lidé v autě projíždějí Prahou a pokouší se o zpěv jedné písničky, tak to je Bruno Mars - Locked Out Of Heaven. Pokud je to ta reklama, kde zpívají různé písničky, tak tam jsou uvedeny názvy přímo v reklamě. Zdravím!
doplněno 01.06.16 14:57:ggs - jak jsem psal, tak těch reklam je více a ani ten víkend není první. Tu současnou jsem v TV neviděl a na internetu nenašel. Pokud ji najdete Vy, tak vložte odkaz a kouknem se na to i třeba poradíme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.