Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám tv samsung led a při zapnutí tv se asi po třech vteřinách vypne a zase zapne a takto neustále ..nemáte s tím někdo zkušenost? díky
Dělá to TV nebo ovladač? Projeví se to i když DO schováš?
Zapneš do sítě ... proč jsi ji odpojoval? Jak reaguje na vypínač na TV?
Zkusil bych ještě zkontrolovat všechna tlačítka na TV, jestli není některé trvale sepnuté, přilepené. Pak jedině servis.
dělá to tv...z ovladače jsem vyndal baterky abych se ujistil jestli to nedělá on...Zapnu tv do sítě a jakmile se při zapnutí oběví logo okamžitě se zase vypne ..a hned zase zapne a po zobrazení loga zase vypne ..a pořád dokola
Já vím co tím myslíte. Několikrát se mi něco podobného stalo na mém Samsungu. Zničeho nic se vypnul a následně zapnul. Stalo se i při aktualizace software a obávám se že to bude v brzské době asi častý problém.
ano u samsungu ...mezi vypnutím a zapnutím je prodleva 3 vteřiny ...takže člověk se ani nedostane do menu nikam ..
Pravděpodobně vadné elyty ve standby zdroji.
BMBX: a zdroj, který trvale napájí ten IR přijímač není stby. Tak jo, no.
Proč ve stby zdroji? Od dob co se používají spínané zdroje z vysokou učinností, takže s malým odběrem přijímače IR ovládání mají i malý odběr z elektrické sítě se stby zdroje nepoužívají.
Může to být ten nejmenší elyt ve zdroji, je součástí elektornické pojistky zdroje a dělá zpoždění. Jakmile se zvedne odběr díky naběhnutí TV měl by zpozdit reakci pojistky, než se odběr ustálí, už jsem se s takovou závadou setkal, ale 3sec. mi přijde dlouhá doba.
Dobrý den,
mám dotaz vyřešil jste to nějak? Právě jsem zapl tv a ona pořád dokola asi po 30 sekundách, se vypíná, hned zapne pak 30 sekund jde a zas dokola..? si dělají srandu .. tv mám 2 a půl roku,,,pecka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.