Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize se neustále zapíná a vypíná

Od: burbulec* odpovědí: 14 změna:

Zdravím mám tv samsung led a při zapnutí tv se asi po třech vteřinách vypne a zase zapne a takto neustále ..nemáte s tím někdo zkušenost? díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Dělá to TV nebo ovladač? Projeví se to i když DO schováš?

doplněno 31.05.16 18:50:

Zapneš do sítě ... proč jsi ji odpojoval? Jak reaguje na vypínač na TV?

doplněno 31.05.16 19:07:

Zkusil bych ještě zkontrolovat všechna tlačítka na TV, jestli není některé trvale sepnuté, přilepené. Pak jedině servis.

burbulec*
hodnocení

dělá to tv...z ovladače jsem vyndal baterky abych se ujistil jestli to nedělá on...Zapnu tv do sítě a jakmile se při zapnutí oběví logo okamžitě se zase vypne ..a hned zase zapne a po zobrazení loga zase vypne ..a pořád dokola

burbulec*
hodnocení

protože mi to bylo poraděno abych zkusil tv odpojil cirka na minutu..na vypínač na tv reaguje tv se zapne a pak probíhá to samé co předtím ..vypne ,zapne ,vypne,zapne.

burbulec*
hodnocení

vyzkouším díky

majsterjoe*
hodnocení

0x

Já vím co tím myslíte. Několikrát se mi něco podobného stalo na mém Samsungu. Zničeho nic se vypnul a následně zapnul. Stalo se i při aktualizace software a obávám se že to bude v brzské době asi častý problém.

burbulec*
hodnocení

ano u samsungu ...mezi vypnutím a zapnutím je prodleva 3 vteřiny ...takže člověk se ani nedostane do menu nikam ..

hk

Pokud zapínáte ovladačem - zapněte a v ten okamžik vyndejte baterku z ovladače.

burbulec*
hodnocení

udělal jsem jak píšete...žádná změna ...začne blikat červená dioda tv se zapne jakmile naskočí obraz dioda zhasne a tv se vypne...po cirka 3 vteřinách začne dioda zase blikat tv se zase zapne a po naskočení obrazu zase vypne ..a to pořád dokola dokud to neodpojím ze sítě

lllu

Dobrý de, mám stejný porblém, můžu se zeptat, jestli se vám to nějak podařilo vyřešit?díky moc.

mira271

mam uplne stejny problem . vy ste to nejak vyresil .

nikdo*
hodnocení

0x

Pravděpodobně vadné elyty ve standby zdroji.

doplněno 24.09.16 18:41:

BMBX: a zdroj, který trvale napájí ten IR přijímač není stby. Tak jo, no.

Proč ve stby zdroji? Od dob co se používají spínané zdroje z vysokou učinností, takže s malým odběrem přijímače IR ovládání mají i malý odběr z elektrické sítě se stby zdroje nepoužívají.

Může to být ten nejmenší elyt ve zdroji, je součástí elektornické pojistky zdroje a dělá zpoždění. Jakmile se zvedne odběr díky naběhnutí TV měl by zpozdit reakci pojistky, než se odběr ustálí, už jsem se s takovou závadou setkal, ale 3sec. mi přijde dlouhá doba.

nikbarklas
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám dotaz vyřešil jste to nějak? Právě jsem zapl tv a ona pořád dokola asi po 30 sekundách, se vypíná, hned zapne pak 30 sekund jde a zas dokola..? si dělají srandu .. tv mám 2 a půl roku,,,pecka

majro27
Televizi jsem nechal opravit u pana Zdeňka šaška most-velebudice oprava stála 2000 Kč a součástka která byla porouchaná byla velikosti SIM karty myslím že se to jmenovalo paměť TV

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]