Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení telefonu k TV

Od: simano odpovědí: 10 změna:

Zdravím Vás, lze připojit telefon Samsung Galaxy S4 mini k televizi, která má HDMI vstup tak, abych mohl v TV sledovat přes telefon například videa atp.?

Díky za informace.

doplněno 30.05.16 14:41:

Chci propojiit samsung galaxy s4 s TV přes HDMI, abych mohl zobrazit obsah telefonu v TV a pouštět videa atp. z netu přes telefon. Potřebuju jakej adaptér a jde to vůbec? Díky

P.S. TV nemá Wifi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

z obchodu goog.play si stahněte appku smart view , aspoň mně to navedla televize samsung a fungujke to , pro chytrou TV a mobil.

doplněno 30.05.16 14:11:

mobil pak funguje i jako dálkový ovladač k TV , a mmůžete si přehrát co máte v tel. (třeba z galerie .

Má to podmínku telfon i TV musí být na wifi.

simano
hodnocení

Kdybych měl TV s Wifi tak jí přece nebudu chtít propojovat s telefonem abych mohl kouknout na net. Propojím tablet s TV pomocí HDMI, ale telefon má výstup pouze na dobíjecí kabel a já se ptám, jestli lze pomocí nějakého adaptéru propojit TV s telefonem...TV má jen výstup HDMI nebo cinch a scart.

@simano Ale v otázce máte "abych mohl v TV sledovat přes telefon například videa atp.?", takže ten dotaz tak jednoznačný nebyl (video máte v telefonu na kartě, chcete zobrazit na TV), není tam nic o internetu...proto odpovědi budou různé, i takové, jak výše...

doplněno 30.05.16 14:48:

Co třeba toto? zkraceno.cz/... ale bude třeba zjistit podporu funkcionality MHL jak mobilu, tabletu tak i tv...

doplněno 30.05.16 15:50: Typ tv mobilu tabletu..
simano
hodnocení

Špatně vyjádřeno, stane se...

simano
hodnocení

Jj, tohle jsem ted taky objevil, ale nerozumím té podpoře MHL, jak jí v telefonu a TV zjistím

simano
hodnocení

Já už to nějak zjistím. Každopádně díky za pomoc.

fran56ris*
hodnocení

0x

Zřejmně myslíš Chromecast - chytrý kolík do TV.Šlo by to,ale jestli podporuje zrovna tvůj Samsumg,to si najdi na netu.

takjan*

Každý chromecast snad funguje v každém televizoru. Mně teda obyč. sencor na všech doma. Je to chytřejší než smart tv.

vernon
Chromecast funguje v každém zařízení s HDMI vstupním konektorem.
fran56ris*

Pánové - "takian + vernon" - kdybyste si přečetli JEHO OTÁZKU tak má telefon Samsung.

V každé TV ano - o telefonech bych se hádal.Jasné?*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]