Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, lze připojit telefon Samsung Galaxy S4 mini k televizi, která má HDMI vstup tak, abych mohl v TV sledovat přes telefon například videa atp.?
Díky za informace.
Chci propojiit samsung galaxy s4 s TV přes HDMI, abych mohl zobrazit obsah telefonu v TV a pouštět videa atp. z netu přes telefon. Potřebuju jakej adaptér a jde to vůbec? Díky
P.S. TV nemá Wifi
z obchodu goog.play si stahněte appku smart view , aspoň mně to navedla televize samsung a fungujke to , pro chytrou TV a mobil.
mobil pak funguje i jako dálkový ovladač k TV , a mmůžete si přehrát co máte v tel. (třeba z galerie .
Má to podmínku telfon i TV musí být na wifi.
Kdybych měl TV s Wifi tak jí přece nebudu chtít propojovat s telefonem abych mohl kouknout na net. Propojím tablet s TV pomocí HDMI, ale telefon má výstup pouze na dobíjecí kabel a já se ptám, jestli lze pomocí nějakého adaptéru propojit TV s telefonem...TV má jen výstup HDMI nebo cinch a scart.
@simano Ale v otázce máte "abych mohl v TV sledovat přes telefon například videa atp.?", takže ten dotaz tak jednoznačný nebyl (video máte v telefonu na kartě, chcete zobrazit na TV), není tam nic o internetu...proto odpovědi budou různé, i takové, jak výše...
Co třeba toto? zkraceno.cz/... ale bude třeba zjistit podporu funkcionality MHL jak mobilu, tabletu tak i tv...
Zřejmně myslíš Chromecast - chytrý kolík do TV.Šlo by to,ale jestli podporuje zrovna tvůj Samsumg,to si najdi na netu.
Každý chromecast snad funguje v každém televizoru. Mně teda obyč. sencor na všech doma. Je to chytřejší než smart tv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.