Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký tablet na internet

Od: majorka* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, ráda bych se tu zeptala někoho, kdo má zkušenosti, jaký tablet bude nejlepší, když mi jde primárně o surf na internetu, rychlý, bezproblémový, tzn. nějaké čtyřjádro,2 gb ram, android alespoň 4.4., ale pochopitelně co nejlevnější, třeba máte někdo zkušenost s levným tabletem, co zvládá slušně internet přes prohlížeč Chrome(používám všude a vyhovuje mi).Tak snad mi někdo pořadí, opakuji, jde především o net, kvalitu fotek, mobilní sítě, obraz, zvuk atd.v tabletu neřeším.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

0x

Ptáte se jaký, ale máte už vybráno. Býval bych Vám doporučil windows, nechcete-li problémy a kompromisy.

majorka*

Ten názor už jsem taky slyšela,a budu o tom určitě přemýšlet,Vy byste měl nějaký tip?

ben®

Dobrý den, uvažujte o tabletu s klávesnicí - je to lepší práce, než jen s tou virtuální (tzv. 2 v 1). A nekupujte si tablet s menší RAM než 2 GB (je větší jistota, že se nebude sekat). Viz odkazy jsou dle mého názoru pěkné kousky s OS Windows (stále lepší varianta, než s OS Android). Zdravím!

tablety.heureka.cz/... tablety.heureka.cz/...

doplněno 28.05.16 18:20:

Pokud jste někdy viděla spuštěný PC s OS Windows, tak je to stejné. Takže, nějaký Adobe Flash Player si potom do toho Google Chrome (po jeho instalaci) také nainstalujete. Ten OS Android má s flashem problém, tak to zde nehrozí. To 2 v 1 znamená, že to můžete používat jako NTB nebo oddělíte obrazovku a je z toho tablet.

majorka*

Jinak se ještě zeptám,nemám s tablety s windows zkušenosti,jaký přehrávač videí mají,html,nebo musím mít flash?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]