Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pořídila jsem si mobil s LTE, ale vůbec se nevyznám v takových těch technických věcech. Tam je potřeba pořídit si novou simkartu že? A to mi vyřídí na pobočce operátora? (t-mobile) Já jsem fakt úplně mimo a nechci ze sebe dělat idiota na pobočce, tak ho ze sebe radši udělám tady
Děkuji
nopokud Vaše sim karta podporuje lte není problém, pokud ne, na pobočce Vám vydají novou, s tím samým číslem, podporující lte.
Dobrý den.Např.T-Mobile uvádí toto: Stačí poslat zdarma SMS ve tvaru LTE na 4603 a my vám, pokud bude potřeba, SIM kartu ihned aktualizujeme. Pouze malé části zákazníků se starší SIM kartou pošleme informaci, že je třeba SIM kartu vyměnit na naší prodejně.
Myslím, že ostatní operátoři to budou mít podobné, Podívejte se na jejich stránky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.