Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nastěhoval jsem se do nového bytu a je zde starší lednička s malým mrazákem. Bohužel u mrazáku je rozbité zavírání dvířek (viz. foto). Nacpal jsem tam párátka, aby dvířka od mrazáku vůbec aspoň trochu těsněli. Myslím, že není moc dobré pokud ty dvířka netěsní. Prosím o radu co s tím, popřípadě zda se dá koupit pouze to zavírání (bez nových dvířek).
Moc děkuji za rady..
měl jsem přesně stejný problém s tímto ne příliš podařeným zavíráním.řadu měsíců jsem oslovoval opravny i obchody,jelikož se již tyto ledničky do republiky nedovážely,tak nebylo možno náhradní dvířka sehnat a protože lednička je fungující a i po více,jak deseti letech mi je stále sympatická,rozhodl jsem se k radikálnímu řešení.nevím,jaký máte typ (já mám LG),ale jestli dobře vidím ani u vás nebude problém ji upravit.chce to trochu manualní zručnost a risku.přikládám obrázky,protože popis by asi byl komplikovaný byť možný.
teď jsem se na ty dvířka znova díval.nejeví se mi,že by byla prasklá ta klipsa,pokud péruje a funguje asi by stačilo přilepit na stěnu kousek hmoty,jako zarážku (vteřinové lepidlo) (co je to ten kus s těmi vruby a co je to ten červený puntík).jinak ještě zkuste navštívit sběrné dvory
podívejte se na zarážku na stěně u mé ledničky,taková by měla být na stěně (tam co máte špejle) nalepena tak aby až klipsa zapadne dvířka těsnila,možná ta západka byla přilepena v tom výlisku a někam se zatoulala.okoukněte nové ledničky v obchodě,přiznám se,že už vám nemohu lépe poradit.dejte sem zprávu,jak jste to vyřešil!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.