Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání z TV na disk

Od: armachm* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Prosím o radu. V současnosti používám starší televizní přijimač bez tuneru, k zajištění signálu pak dvoutunerový set-top-box. takže mohu jeden program nahrávat a současně jiný sledovat. Nyní si chci koupit přijimač nový se zabudovaným tunerem. Jak mám provést propojení se stávajícím set-top-boxem abych mohl současně nahrávat dva různé programy a třetí sledovat. Je to vůbec možné? Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Setobox zvládne jeden program nahrávat a druhý zobrazovat. Jestli ho ale chcete donutit ukládat dva programy, pochybuju že se zadaří. Snad přes funkci time shift ale obavám se že objem ukládaných dat pro dva kanály současně bude nad limitem rychlosti zápisu dat každé flešky.

Mám pár let starý STB, a ten nahrává dva programy v pohodě a třetí sleduju (s omezením kanálů). Jinak nahrávání jednoho a sledování druhého jede normálně. Je pravda, že mám připojen 60 GB SSD, takže jak obyč flešky, to nevím, ale asi nic moc bych řekl. Jsou rychlé USB flah disky, ale ty se blíží ceně menšího SSD. Taky záleží na rychlosti bufferu.

Plně souhlasím, Ernie, mám to zapojené stejně a bez problémů vše funguje. Dávám bod.

hodnocení

2x

Normálně jej zapojit k televizi (scartem nebo čím) a na STB nahrávat dva programy a na tunetu televize sledovat třetí... Pro přehrání zapnout vstup, kde je settopbox a sledovat nahraný pořad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]