Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha jacku

Od: simione13 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, stala si mi taková menší nepříjemnost, že se mi zlomil jack u sluchátek a zůstal v telefonu. Bohužel

ho nemohu za čádnou cenu dostat ven, protože se ulomila jen špička ke která se dostává jen stěží.

Děkuji za jakékoli info. ohledně mého problému.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

3x

Dobrý den, zkusil bych telefon rozebrat a nějak to vytáhnout. A pokud si netroufáte tak do servisu

simione13
hodnocení

Bohužel se jedná o jablko takže cena je dost velká... :(

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, svěřit to někomu šikovnému. Buď se podívá dovnitř nebo se pokusí o vytažení bez demontáže. Třeba pinzetou nebo připájí drát a bude tahat. Zdravím!

doplněno 24.05.16 18:15:

Pokud to není v záruce, tak volte šikovného amatéra. Je-li to v záruce volte servis.

simione13
hodnocení

Dobrý den děkuji za reakci také jsem chtěl připájit drátek a pokusit se vytáhnout nebo například dát na špejli kus lepidla a počkat až lepidlo zaschne jen se bojím o vstup aby se nepoškodil a teď jsem volal do servisu a řekli mi že se bohužel ten poslední kousíček vyndat nedá a že se musí přistoupit k celkové výmněně portu a to za cenu 1500 kč takže to samozřejmně dost zabolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]