Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, stala si mi taková menší nepříjemnost, že se mi zlomil jack u sluchátek a zůstal v telefonu. Bohužel
ho nemohu za čádnou cenu dostat ven, protože se ulomila jen špička ke která se dostává jen stěží.
Děkuji za jakékoli info. ohledně mého problému.
Dobrý den, svěřit to někomu šikovnému. Buď se podívá dovnitř nebo se pokusí o vytažení bez demontáže. Třeba pinzetou nebo připájí drát a bude tahat. Zdravím!
doplněno 24.05.16 18:15:Pokud to není v záruce, tak volte šikovného amatéra. Je-li to v záruce volte servis.
Dobrý den děkuji za reakci také jsem chtěl připájit drátek a pokusit se vytáhnout nebo například dát na špejli kus lepidla a počkat až lepidlo zaschne jen se bojím o vstup aby se nepoškodil a teď jsem volal do servisu a řekli mi že se bohužel ten poslední kousíček vyndat nedá a že se musí přistoupit k celkové výmněně portu a to za cenu 1500 kč takže to samozřejmně dost zabolí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.