Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony kdl-55w809c

Od: hellika odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Uvažujeme nad koupí téhle televize, okay.cz/... máte s ní někdo zkušenosti? Je ta kvalita obrazu fakt perfektní i při tmavých scénách?

Díky za názory

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Neodpovím přímo na otázku, ale máte příjem pozemní nebo sat např. Skylink? V případě pozemního je minimální množství programů v HD kvalitě (alespoň u nás). Pokud nenáte signál HD, pak je jakákoliv kvalitní TV naprosto zbytečná a obraz je rozmazaný, jak k nejlacinějšího foťáku. Sony jsem měl, bohužel odešla po 5ti letech. Byla drahá s minimem funkcí (problém s přehráním externího videa) a minimem kompatibility ovládání s přístroji (mobil, DB přehrávač) jiných značek. Dnes mám Samsung TV a tyhle potíže nejsou. Byl jsem zastánce SONY TV (měl jsem je skoro 20 let), ale musím uznat, že bych ten předražený krám už asi nechtěl.

Tedy pokud chete kvalitní obraz na TV, pak si zajistěte HD signál, bez toho to nemá smysl!

Chápu, ale před x lety byly televize úplně jinde - navíc musíme ještě přičíst těch 5 let, co Vám fungovala. Takže suma sumarum se bavíme o tom, že jste třeba před 10lety koupil drahou televizi s málo funkcema. Cenná to rada .-)

Mimochodem dnes už se televize nepořizuje jen kvůli televiznímu vysílání. Když opominu různé stremování, internetové televize, domácí kina, mutlimediální centra, tak tu právě máme ještě možnost připojit USB zařízení, počítač, herní konzole atd atd. Zkrátka uživatel by měl předem vědět, co od TV bude chtít. Je hloupost koupit drahou 3D televizi a mít k ní na chalupě píchlou anténu, ale je taktéž hloupost si koupit levnou televizi a pak nadávat, že nepodporuje MKV soubory, nebo že neumí přehrávat přiložené titulky ...

hk

Televizi Sony jsem kouil před 6ti lety. Vy asi neznáte historii Sony TV, protože jinak byste věděl, že k Sony ještě nedávno nepřehrávala z USB ani avi, že neuměla(záměrně) komplexně komunikovat přes HDMI s jinými zařízeními, než právě opět Sony. Ne Sony opravdu již ne, navíc tahle značka vyklízí trh v mobilech a TV se katé zrovna nedaří. Podle toho to vše vypadá.

hodnocení

0x

Mám Sony Brávia KDL-42W706B a som s nôu spokojný,obraz je perfektný a na šport super,dokonca sa dá prepnúť na športovú funkciu a ak je vysielanie z viacerých kamier tak sa to dá aj tak pozerať.Čo mi chýba je menej aplikácii lebo má svoj system a prehliadač Operu.Na tom modely čo ste si vybrali je operačný systém Android,tak máte výber aplikáci cez google Play ako na smartfone s androidom.Filmy dobre vidieť aj v nočných scénach.Ja vaše rozhodnutie podporujem a 3D vás za chvíľu omrzí a prestanete to používať.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]