Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaktualizovani Obchodu play

Od: star24* odpovědí: 10 změna:
Dobry den,po tovarnim nastaveni na pristroji s verzi androidu 4,1 mi zustal Obchod play pouze v zakl.verzi a tim padem mi nenabizi ke stazeni hru World of tanks blitz,pokud budete mit nejakou uzitecnou radu budu velmi rad a predem dekuji za vas cas

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

A není to právě naopak? Jakákoliv verze Obchod play nabízí ke stažení pouze ty aplikace, které jsou kompatibilní s daným zařízením.

star24*
hodnocení

Dekuji...ja do te doby,nez jsem provedl tovarni nastaveni jsem tuto hru bez jakychkoli problemu pouzival a obchod play jsem mel v aktualizovane verzi...pisu stale o stejnem pristroji...Jeste nez jsem provedl tovarni nastaveni,tak jsem mel problem z aktualizaci,ale kvuli pripojeni,psalo mi to neustale,ze nejsem pripojen,i kdyz jsem byl na wifi nebo datovem pripojeni,proto jsem provedl tovarni nastaveni a od te doby jsem v teto situaci

hodnocení

0x

Android by Vám měl sám nabídnout aktualizaci obchodu - nevím ale v jakém časovém horizontu. Zkuste si jej tedy nainstalovat sám -> apkmirror.com/...

doplněno 23.05.16 14:32:

PS: ještě před instalací staženého instalačního APK si povolte v nastavení instalaci z neznámých zdrojů (Nastavení -> zabezpečení)

vernon
hodnocení

0x
Obchod Play se aktualizuje automaticky, i když jsou automatické aktualizace zakázány.

hodnocení

0x
Zkuste otevřít Google Play> nastavení, a úplně dole je položka "verze sestavení" nebo něco v tom smyslu, jednou na to klikněte, jestli vám to update nestáhne.
Když ne, stáhněte ho ručně z odkazů výše :)
Jen pozor na správnou verzi.
star24*
Diky,zkusil jsem dle vasi rady kliknout na verzi sestaveni ,kde je udano cislo3.10.10,ale bohuzel nic to nedela,jen problikne...z vyse uvedenych odkazu jsem stahnul posledni tri verze obchodu,ale po stazeni a po instalaci,mi to napise ,ze nelze nainstalovat,jestli vas jeste neco napadne,budu jen rad a dekuji
doplněno 23.05.16 20:04: Jinak dnes po.pripojeni na wifi mi to nabidlo aktualizace tri apk,ale bohuzel ani jedna z nich nebyl obchod play a po aktualizaci mi to stejne napsalo ,ze apk nelze nainstalovat do vychoziho umisteni...jednalo se o search for google play,mapy cz,a jeste jednu apk
doplněno 23.05.16 20:07: Povoleni z neznamych zdroju jsem udelal...diky za vase rady a pokud vas jeste neco napada ,budu jen rad,sam si s tim nevim rady

Divné. Nehrál jste si spíše s custom ROM? Oficiální stock ROM po vyresetování do továrního nastavení nabídne aktualizaci obchodu sama.

Jestli máte google účet provázán s mobilem, tak si zkontrolujte, zda máte nainstalovány i služby google -> play.google.com/...

star24*
hodnocení

Ne s nicim takovym jsem nic nedelal,jsem jen uzivatel...Sluzby google play mam nainstalovwny ve verzi 1.0.15,jeste vcera jsem stahnul nekolik her ,seznam,ale jsou to pouze takove ,ktere mi nabizi tato zakl.verze Obchodu play...ale ke hre World of tanks blitz mi obchod nabizi pouze asistenta,ale ne hru samotnou...dekuji
No, možná prostě a jednoduše už aplikace není kompatibilní. Vývojář třeba změnil podmínky :O
star24*
Tzn.ze neni zadna jina moznost,jak tu hru nainstalovat na verzi androida 4,1?...je fakt,ze i kdyz jsem se ji ppkousel stahnout treba pres ulozto...psalo mi to,ze nelze...akorat nechapu,ze jsem ji hral bez problemu a hlavne apk obchodu play jsem mel v jine novejdi verzi nez momentalne mam...diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]