Nejste přihlášen/a.
Ahoj,nevěděl by někdo,sekl se mi tablet,nereaguje vůbec nic,dotyk(je vysvícena šipka zpět),ON-OFF tlačítko(dlouhé přidržení nic nedělá),tlačítka hlasitosti,prostě vůbec nic,je úplně zmrzlej v Google Play,kde jsem byla naposledy. Pokud by náhodou někdo věděl,jestli se s tím dá ještě něco dělat,díky za odpověď.
necháte vybít... pak se dá na nabíječku a zapne. Když se to normálně nezapne, zkusíte "tovární nastavení" - tj. zapnout s tlačítkem Volume + - ono to ale vymaže všechno, co bylo nahráno! Jestli tam máte SD kartu, vyndejte ji před továrním nastavením
ta dírka je opravdu velmi malinká... bývá třeba jen napůl mm - dokonce ani ten špendlík nemusí být dost tenký pro "píchnutí" - ale našel jsem své dírky na všech svých přístrojích... někde na kraji to bude
@magdon - pokud je přístroj v záruce, nevrtal bych do šroubků a nerozšroubovával... navíc ty šroubováčky musíte taky mít k dispozici...
Tablet s vyjímatelnou baterií neznám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.