Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seklý tablet

Od: majorka* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,nevěděl by někdo,sekl se mi tablet,nereaguje vůbec nic,dotyk(je vysvícena šipka zpět),ON-OFF tlačítko(dlouhé přidržení nic nedělá),tlačítka hlasitosti,prostě vůbec nic,je úplně zmrzlej v Google Play,kde jsem byla naposledy. Pokud by náhodou někdo věděl,jestli se s tím dá ještě něco dělat,díky za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

necháte vybít... pak se dá na nabíječku a zapne. Když se to normálně nezapne, zkusíte "tovární nastavení" - tj. zapnout s tlačítkem Volume + - ono to ale vymaže všechno, co bylo nahráno! Jestli tam máte SD kartu, vyndejte ji před továrním nastavením

doplněno 23.05.16 06:59:

ta dírka je opravdu velmi malinká... bývá třeba jen napůl mm - dokonce ani ten špendlík nemusí být dost tenký pro "píchnutí" - ale našel jsem své dírky na všech svých přístrojích... někde na kraji to bude

doplněno 23.05.16 13:53:

@magdon - pokud je přístroj v záruce, nevrtal bych do šroubků a nerozšroubovával... navíc ty šroubováčky musíte taky mít k dispozici...

Tablet s vyjímatelnou baterií neznám...

majorka*
hodnocení

OK,díky za odpověď.

hodnocení

1x
Tablety mají buď dírku na špendlík (kde je schované tlačítko pro restart) nebo se musí POWER tlačítko držet do té doby, než se restartuje.
Nechat vybít je taky možnost, ale každý tablet se dá nějak restartovat i když je zamrzlý.
majorka*
hodnocení

Tomu rozumím,ale...dírku žádnou nevidím a tlačítko POWER jsem držela asi minutu nepřetržitě,a nic,bohužel.

hodnocení

0x

Nečekejte na vybití a vyndejte na chvíli baterii (samozřejmě při odpojené nabíječce). Z 99,9 % to pomůže.

doplněno 23.05.16 14:18:

Pardon, nevšiml jsem si, že jde o tablet *hi*. Tímhe se to dá řešit u notebooku.

bour
hodnocení

0x

a čo je to za model, jaký má hardware,cpu, verzi OS, soc?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]