Nejste přihlášen/a.
zdravim,dostala jsem k narozkám tablet,jenže nevim k čemu je dobrý,je to samí co počíač? daj se fotit fotky,být na fb i nekde venku? nevim jakej je rozdil... píše to tam když sem to zapla přidejte simkartu,ale žádná ktomu nebyla..ani nevim jak ji mám dát... má m tabet lenovo. dá se tam udelat aj instagram? dekuju kdo ví a má zkušenosti s touhle hračkou:D
Internet můžete využívat tam, kde je k dispozici WiFi připojení, musíte se však ručně ke konkrétní WiFi síti připojit. Tu třeba můžete mít doma, je často v kavárnách, restauracích, poslední dobou se už dost objevuje i v centrech měst.
Pokud chcete internet využívat kdekoliv, musíte si od nějakého operátora pořídit SIM kartu s internetem, to ovšem není zdarma.
Do tabletu si můžete nainstalovat cokoliv, co najdete v "Obchodě play", tedy samozřejmě i ten instagram.
a kde mám to wifi připojeni sehnat když chci mit internet třeba ve vlaku? mám připojeni k počítači doma...do zásuvky.
Tak lepší vlaky některých dopravců jsou WiFi připojením vybaveny. Pokud chcete používat internet kdekoliv, jak už jsem napsal, není řešením "WiFi připojení", ale vlastní SIM karta s internetovým připojením od operátora.
Před dvěmi roky ,když jsem jezdil do práce busem (místní linka ,spol.ICOM) tak tento měl již WiFi připojení!Nastavuje se v menu founu nebo tablety.
K čemu to je dobré? Manželka tuhle čučela na telku (ulice) já na pc a syn si půjčil tabletku a čučánkova, na ní na telku, na hokej (apka mazaná TV!) ,na kartě asi 20 fantazy románů . několik hudebních nosičů v mp3, hejno fotek.manželka...Prostě takové malé PC či spíše jednodušší NTB.Samozřejmě má slot na mkro sd kartu a mini sim kartu pro připojení na intenet (mimo dosah WiFi)
je to na cesty autem či busem - jinak na prd...
Bez přesného typu nedokážeme poradit nastavení internetu (wifi nebo datového příjmu ze SIM)...
"mami, tati, moc děkuji za krásný dárek, ale ještě mi pomozte s nastavením WIFI - jo mi nemáme, můžete koupit WIFI router?"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.