Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recovery mód tabletu X-site

Od: vilfein* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, dostal se mi do rukou tablet X-site s heslem, které majitel zapoměl :-/ Snažím se to dostat do recovery módu ale nedaří se, nemáte s X-site tabletem někdo zkušenost? Zkoušel jsem bádat po netu ale bez výsledku, při dvojhmatu se vždy normálně zapne :-/ Nedělám něco špatně? U vyputého tabletu stisknu VOL+ a PWR nebo i VOL- a PWR ale pokaždé to samé :-/

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stisknete oba tlačítka a držíte? Nebo jen spolu stisknete? Je třeba chvilku počkat při držerní VOL+ a PWR...

vilfein*

Ano, držím. Ale stejně se i v procesu držení normálně zapíná jako by se nechumelilo :-/

doplněno 20.05.16 16:51:

Mimochodem celé jméno přístroje je X-Site XS-714W

vilfein*
hodnocení

Tak hlásím že se mi to nakonec podařilo. Pro ty co by možná řešili stejný problém, musí se jako vždy vypnout přístroj, poté při zapínání stisknout a držet VOL- a poté PWR tlačítko. Poté co naskočí logo android obě tlačítka uvolnit a co možná nejrychleji za sebou mačkat VOL-. Potom po naskočení Loga X-site se otevře recovery mód, a hurá na wipe data/ factory reset ;)

karollainen

Zdravím, mám v ruce talbet x-site xs 714W se zablokovaným heslem a zkoušel jsem váš postup pro dosažení recovery režimu ale stále se mi to nedaří, tablet stále nabíhá do přihlašovací obrazovky. Pokud byste byl tak laskav, prosím, zkuste ještě jednou přesně krok po kroku napsat, jak dosáhnout recovery. Moc děkuji, psal jsem i dovozci a ten nereaguje :(

Karollainen

morkzw
hodnocení

0x
Kamo nejde to

jardafido
hodnocení

0x

Po dlouhé době se mi to povedlo...zmáčknout tlacítko (malé,vedle ovládání hlasitosti),ze zadu přístroje nějakým hrotem zmáčknou reset...tlacítko držet stálke než se rozběhne tablet...pak uz klasika ...Factory Data reset a je to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]