Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jaké volíte chlazení u pc vodní nebo normální?
Mám chlazení normální- stačí chladit Procesor:Intel Core 2 Duo E7500 - 2,93 Ghz.co mám v PC.Soused si koupil chladič normal. se dvěma po stranách větráky (Dost velký) pak zjistil,že přesahuje z bedny ven a nemůže na bednu dát boční kryt.Jinak tady něco je o chlazení: pctuning.tyden.cz/...
Hluk PC mi nevadí mám v Bedně 6.větraku a jedou na exter adapter a chladí co se dá.Rachot jak u splavu řeky a fouká mi to až na nohy...
V počítači, který už prakticky nepoužívám (Intel Dual Core 2,5 GHz) mám jen velký pasivní chladič, o proudění vzduchu se stará jen pomaloběžný ventilátor na zdroji a teplota nikdy nešla přes 50°C, počítač téměř neslyšitelný (Grafická karta má taky pasivní chlazení)
O vodním chlazení bych uvažoval u high-end počítače. Ale vzhledem k tomu, že to teplo stejně musíte odvést z té vody, řekl bych, že je to skoro jedno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.