Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodní chlazení nebo normální?

Od: xmws odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, jaké volíte chlazení u pc vodní nebo normální?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Šmarjá...

Pokud máte Celeron M jednojádro..., tak na něj stačí foukat pusou...

Pokud procesor s TDP 220W a ještě ho budete přetaktovávat, tak potom vodníka.

Nebo co jste chtěl slyšet?

paw*
hodnocení

0x
Za kolik stavite PC? Pokud za 40,000 a designove, tak klidne vodnika. Ale jestli neco za 15, tak vodnik navysi cenu o tretinu.

hodnocení

0x

Zatím jsem vždy všechno uchladil normálním. Nevidím důvod utrácet peníze za vodní chlazení.

figurek*
hodnocení

0x

abych pravdu řekl, já pořádně nevím co v PC mám a je mi to jedno.

cesmina*
hodnocení

0x

My máme vodní .Je napojený na bojler a chladí ho voda,která odkapává při ohřívání .:-D

hodnocení

0x
Za mne kapalný dusík :)

planetka*
hodnocení

0x

Mám chlazení normální- stačí chladit Procesor:Intel Core 2 Duo E7500 - 2,93 Ghz.co mám v PC.Soused si koupil chladič normal. se dvěma po stranách větráky (Dost velký) pak zjistil,že přesahuje z bedny ven a nemůže na bednu dát boční kryt.Jinak tady něco je o chlazení: pctuning.tyden.cz/...

doplněno 17.05.16 20:38:

Hluk PC mi nevadí mám v Bedně 6.větraku a jedou na exter adapter a chladí co se dá.Rachot jak u splavu řeky a fouká mi to až na nohy...*smich*

hodnocení

0x

V počítači, který už prakticky nepoužívám (Intel Dual Core 2,5 GHz) mám jen velký pasivní chladič, o proudění vzduchu se stará jen pomaloběžný ventilátor na zdroji a teplota nikdy nešla přes 50°C, počítač téměř neslyšitelný (Grafická karta má taky pasivní chlazení)

O vodním chlazení bych uvažoval u high-end počítače. Ale vzhledem k tomu, že to teplo stejně musíte odvést z té vody, řekl bych, že je to skoro jedno :)

hodnocení

0x
Měl jsem u PC i hodně tichý větrák, ale pořád jsem ho slyšel. Tak jsem si pořídil vodní chlazení. Ne kvůli výkonu, ale kvůli tichu, zvláště pokud sedím u pc v noci a všude je klid. Ale je potřeba dát vodní blok i na grafickou kartu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]